Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO, VIDEO. Acțiune IPJ Alba de instruire și verificare a șoferilor de microbuze școlare, înainte de începerea anului școlar

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Marți, 3 septembrie, începând cu ora 10.00, la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, s-a derulat o acţiune de instruire și verificare a șoferilor de microbuze școlare, organizată de poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Premergători începerii anului școlar 2019 -2020, polițiștii verifică documentele conducătorilor de autovehicule de transport elevi, documentele și starea tehnică a acestor autovehicule și îi instruiesc pe conducătorii auto cu privire la obligațiile ce le revin.

YouTube video

„Scopul activității noatre de astăzi este acela de a ne asigura că la începerea noului an școlar, copiii se vor deplasa în siguranță spre și înspre unitățile de învățământ unde își desăvârșesc educația. Vom face în primul rând un instructaj al conducătorilor microbuzelor școlare și a coordonatorilor de transport, iar apoi vom verifica desigur să vedem dacă aceștia dețin documente valabile și respectă legislația în domeniu. Aceste activități le desfășurăm înainte de începerea fiecărui an școlar și n-am avut niciodată probleme deosebite sau chiar dacă au fost unele, s-au remediat până la începerea școlii”, a declarat Inspectorul Mihaiu Cornel. din cadrul Serviciului Rutier Alba.

[nggallery id=7400]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024 la Alba Iulia: Ateliere creative pentru cei mici la Muzeul Unirii

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024 la Alba Iulia: Ateliere creative pentru cei mici la Muzeul Unirii Noaptea Cercetătorilor Europeni se organiează anul acesta în 400 de orașe din 25 de țări europene, printre care și Alba Iulia. Vineri, 27 septembrie 2024, participanții la eveniment se pot bucura de lumea fascinantă a științei prin experimente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea