Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: ACCIDENT DE MUNCĂ pe un șantier din Alba Iulia. Un tânăr de 21 de ani, din Drâmbar, ELECTROCUTAT, transportat la spital cu arsuri GRAVE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 21 de ani din localitatea Drâmbar, s-a ales cu arsuri de gradul III pe aproximativ 80% din suprafața corpului în urma unui accident de muncă ce a avut loc în cursul acestei dimineți, în jurul orei 8:00 în zona Schit din municipiul Alba Iulia. Acesta a fost transportat la UPU a Spitalului Județean de Urgență Alba, fiind luată în considerare apelarea unui elicopter SMURD pentru a fi transportat la un Spital de Arși.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Detașamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD B2 și o ambulanță SMURD C1, în municipiul Alba Iulia pentru acordarea prim-ajutorului medical unei victime electrocutate.

YouTube video

Potrivit ISU Alba, victima este un tânăr de 21 de ani din Drâmbar. Acesta a fost transportat la UPU Alba cu arsuri de gradul III pe 80% din suprafața corporală. Este posibilă intervenția elicopterului SMURD pentru transportarea la o altă unitate medicală.

YouTube video

La locul tragicului eveniment s-a prezentat și o echipă de la ITM Alba, care va efectua cercetări în cauză pentru a se stabili dacă au fost respectate măsurile de protecție a muncii. Din primele date de la fața locului, victima nu purta echipament de protecție la momentul electrocutării, însă toți muncitorii erau angajați cu forme legale.

YouTube video

Conform declarațiilor oferite de șef control SSM al ITM Alba, Suciu Vasile, „victima, care lucra la etajul 3 al unei construcții, a încercat să alimenteze o rolă de alimentare cu tensiune, modalitatea de alimentare fiind de a arunca din acel loc cablul. Acel cablu aruncat a intrat în raza de acțiune a câmpului electric a liniei de 110 care este în apropiere, moment în care el a fost electrocutat. Toți cei care erau aici lucrau cu forme legale. Ce am găsit sus, ars, nu era echipament de protecție.”

Prezent pe șantierul unde a avut loc nefericitul eveniment, Bogdan Medrea, directorul Sucursalei de Distribuție a Energiei Electrice Alba, a precizat că este prematur să se pronunțe în legătură cu cele petrecute, urmând să fie solicitate toate documentele care au stat la baza edificării construcției lângă liniile de înaltă tensiune, din care se vor trage concluziile dacă distanța legală a fost respectată.

YouTube video

Revenim cu amănunte.

[nggallery id=7404]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Biserica de lemn din Ghioncani, construită în 1878, a ars în totalitate în Noaptea de Înviere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Biserica de lemn din Ghioncani, construită în 1878, a ars în totalitate în Noaptea de Înviere În Noaptea de Înviere, biserica de lemn din Ghioncani construită în 1878, comuna Întregalde a ars în totalitate. Din fericire, nu există victime omenești. Potrivit IPJ Alba, Inspectoratul de Poliție Județean Alba a fost sesizat, prin 112, cu privire […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea