Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| A fost predat amplasamentul pentru pentru construirea Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. Investiție de peste 17 milioane de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri, 22 aprilie 2020, a fost predat amplasamentul pentru construirea Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. Contractul de finanțare, în valoare de peste 17 milioane de lei, a fost semnat în 3 februarie 2020.

Secția de Psihiatrie de la Spitalul Județean din Alba Iulia va fi o construcție nouă, cu un regim de înălțime subsol + parter + 2 etaje cu o suprafață totală de peste 3.400 mp.

YouTube video

Subsolul va adăposti arhiva spitalului și spațiile tehnice, parterul va fi dedicat ambulatoriului de specialitate, etajul I va fi dedicat secției de femei (nevroze și psihoze) cu un total de 25 de paturi, iar etajul 2 va fi dedicat secției de bărbați (nevroze și psihoze) cu un total de 25 de paturi.

YouTube video

Valoarea totală a contractului este de 17,6 milioane lei. Licitația a fost organizată de Compania Națională de Investiții, iar constructorul care se va ocupa de realizarea lucrărilor este Tobimar Construct S.R.L.

[nggallery id=7867]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | ALERTĂ în Alba: Bărbat de 55 de ani, din Gârda de Sus, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | ALERTĂ în Alba: Bărbat de 55 de ani, din Gârda de Sus, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit Polițiștii din Alba caută un bărbat care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea