Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO | Urmărire ca în filme la Alba Iulia, sâmbătă noaptea: Adolescent de 16 ani, REȚINUT după ce a furat o mașină și a încercat să fugă de polițiști. A fost oprit cu ajutorul dispozitivului de tip ,,SPIKE” la Tăuți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urmărire ca în filme la Alba Iulia, sâmbătă noaptea: Adolescent de 16 ani, REȚINUT după ce a furat o mașină și a încercat să fugă de polițiști. A fost oprit cu ajutorul dispozitivului de tip ,,SPIKE” la Tăuți

Un adolescent de 16 ani din Șugag a furat o mașină și a încercat să fugă de polițiști.  A fost oprit după o urmărire ca în filme, cu ajutorul unui dispozitiv de tip ”SPIKE”, la Tăuți.

Poitrivit IPJ Alba, la data de 10 august 2024, în jurul orei 21.40, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe Bulevardul Republicii din municipiul Alba Iulia, au observat un autoturism care se deplasa haotic. Polițiștii au urmărit autoturismul, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Au reușit oprirea acestuia, cu ajutorul dispozitivului de tip ,,SPIKE”, pe raza localității Tăuți, județul Alba.

Ulterior, conducătorul auto a încercat să fugă, însă a fost prins de polițiști, încătușat și condus la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia.

Din cercetările efectuate, a reieșit că, în seara zilei de 10 august 2024, un tânăr de 16 ani, din localitatea Șugag, ar fi sustras, din curtea neasigurată a unei societăți comerciale, un autoturism, profitând de faptul că acesta era neasigurat și avea cheile în interior.

Tânărul a fost testat în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței substanțelor psihoactive, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Față de acesta, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 11 august 2024, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 11 august 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 11 august 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 28 iulie 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea