Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO | Un aiudean în scaunul cu rotile, campion mondial la tenis de masă: ”O inspirație pentru noi toți”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un aiudean în scaunul cu rotile, campion mondial la tenis de masă: ”O inspirație pentru noi toți”

Ioan Dîrlea, un bărbat din Aiud, județul Alba, este campion mondial la tenis de masă. Performanța lui Neluțu, cum îi spun prietenii, este cu atât mai remarcabilă, sportivul aflându-se într-un scaun cu rotile.

Marți, 22 octombrie 2024, Neluțu Dîrlea a fost vizitat la sala de sport unde se antrenează de Dragoș Crișan, primarul municipiului Aiud.

Citește și: Povestea unui albaiulian stabilit de peste 20 de ani în Cipru, vrea să se întoarcă definitiv acasă: „Când am ajuns aici, era ca în paradis! Dar știți cât am plătit curentul astă-vară?”

”Cred că cea mai mare bogăție a acestui oraș sunt OAMENII! Un aiudean, care ne face mândri prin sport și care este o inspirație pentru noi toți, este sportivul Ioan Dîrlea, campionul nostru mondial la tenis de masă.

L-am vizitat în sala de sport, acolo unde Neluțu a reușit să demonstreze că o paletă de tenis de masă e mai puternică decât un scaun cu rotile. El este acum inspirație pentru numeroși tineri aiudeni, pe care îi învață că orice obstacol îți pune viața în cale îl poți depăși cu încredere, optimism și multă muncă.

Cele mai recente premii obținute de campionul Ioan Dîrlea sunt două medalii în Brazilia (bronz la simplu și argint la dublu) și două medalii în openul Argentinei (medalii de bronz la simplu și la dublu).

Felicitări, Neluțu Dîrlea pentru că, prin multă muncă și dăruire, duci numele Aiudului la competițiile sportive din țară și din străinătate! Nu te opri și continuă să fii o inspirație pentru multe alte generații de tineri!”, a scris Dragoș Crișan pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Laura Orian a impresionat cu vocea ei caldă și armonioasă: Artista din Alba Iulia a întors trei scaune. În ce echipă merge

Ziarul Unirea

Publicat

în

Laura Orian a impresionat cu vocea ei caldă și armonioasă: Artista din Alba Iulia a întors trei scaune. În ce echipă merge Laura Orian le-a dat o stare nemaipomenită antrenorilor de la Vocea României cu vocea ei armonioasă și i-a indus într-o stare de visare. Trei scaune s-au întors în această seară pentru ea. Cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea