Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Sute de oameni din Ciugud au donat donat bani, alimente, haine, electrocasnice sau mobilier pentru familiile afectate de inundații, din Răchita și Pianu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunitatea din Ciugud s-a mobilizat în ultima perioadă pentru a ajuta mai multe familii afectate de inundații din localitățile Pianu și Răchita. Sute de oameni din Ciugud au participat la campania umanitară lansată de administrația locală și au donat bani, alimente, haine sau mobilier pentru ajutorarea celor cărora revărsarea apelor le-a distrus agoniseala de-o viață.

Zilele trecute angajații Primăriei Ciugud au dus în cele două localități transportul de ajutoare format din zeci de electrocasnice noi (frigidere, aragazuri, mașini de spălat, televizoare, aspiratoare, aparate electrocasnice pentru bucătărie), achiziționate cu banii donați, dar și câteva sute de kilograme de alimente neperisabile precum și mobilier, haine și încălțăminte.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au răspuns apelului nostru și s-au alăturat campaniei de ajutorare a familiilor grav afectate de inundații din localitățile Pianu și Răchita. Zilele trecute ajutoarele au ajuns la ei și ne-am bucurat că am reușit și noi să ștergem o lacrimă de pe obrazul acestor oameni cărora apele le-au spulberat agoniseala de o viață. Sunt încă sub impulsul emoțiilor pe care le-am simțit văzând mobilizarea extraordinară a comunității din Ciugud…îi felicit și le mulțumesc celor care au arătat cât de importantă este, în momentele de cumpănă, o mână întinsă semenilor noștri”, a spus Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud.

Primăria Comunei Ciugud mulțumește tuturor persoanelor care au donat în cadrul campaniei de ajutorare precum și companiei Atlas Imobiliare care a asigurat transportul ajutoarelor în zonele afectate de inundații.

Echipa de Comunicare a Primăriei Ciugud

[nggallery id=7289]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea