Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO, VIDEO Știrea ta| Trecere de pietoni „smart de dai în gropi”, pe o strada din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecere de pietoni „smart de dai în gropi”, pe o strada din Alba Iulia

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis imagini cu starea deplorabilă a unei treceri de pietoni de pe o stradă din municipiul Alba iulia.

În imagini se poate vedea cum la mijlocul trecerii de pietoni, asfaltul a fost decopertat, rămânând o groapă de pământ pe care mașinile și pietonii se chinuie să o ocolească

„Pe strada Emil Racoviță, la intrare in Ampoi 3, la o trecere de pietoni, pământul s a lăsat din cauza unor lucrări și de săptămâni bune nu s-a reparat. Din cauza unei gropi chiar și mașinile merg pe sensul invers de mers„, ne-a declarat persoana care a trimis imaginile.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat” Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului este distrus de cei care exploatează lemne, la nici un an de la trecerea lui în administrarea comunei Șugag de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea