FOTO ȘTIREA TA| ,,TAXĂ de mers la WC” în Alba Iulia, orașul cu cea mai scumpă toaletă publică din România. Cât trebuie plătit ,,nenea”

Albaiulienii plătesc de curând o nouă taxă pentru un ,,serviciu” elementar într-un oraș smart. Recent, pentru a beneficia de accesul la toaleta pasajului dintre Bulevardul 1 Decembrie 1918 și Parcul Unirii din Alba Iulia, trecătorii sunt nevoiți să plătească pentru acest ,,lux”.

În orașul nostru smart, este încă nevoie să plătești un ,,nene” care stă pe canapea lângă toalete, în condițiile în care, puțin mai departe de pasaj, se află cea mai scumpă toaletă publică din România, a cărei investiție este estimată la aproximativ 400.000 de euro. Conform imaginilor transmise de un cititor ziarulunirea.ro, acest lucru este departe de a fi imposibil de imaginat.

ELIT

Aceasta fost finanțată exclusiv din fonduri europene iar prețul ridicat se datorează punerii în valoare a zidului adiacent clădirii Palatului Princiar care se află în subteran, zona de vestigii fiind delimitată de cea a grupurilor sanitare.

Abia apoi, după ce cetățeanul a plătit taxa de a se ,,ușura” într-un oraș smart, în valoare de un leu, călătoria sa poate fi, într-un final, încununată cu succes.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419