Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Podeț de lemn dintr-o comună din Apuseni, prăbușit sub greutatea unui TAF care a încercat să îl traverseze

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un podeț de lemn din comuna Scărișoara s-a prăbușit în albia râului peste care trecea, după ce un TAF a încercat să traverseze fără ca șoferul să țină cont de greutatea utilajului.

Podul din bârne s-a rupt sub greutatea TAF-ului și a ajuns în apă cu tot cu utilaj. Din primele informații, incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, iar șoferul nu a fost rănit.

Se pare că în zonă trecerea mașinilor se făcea prin apă până de curând, când accesul a fost blocat, șoferii autoturismelor fiind nevoiși să treacă peste pod.

Foto: facebook Cristi Vârciu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat” Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului este distrus de cei care exploatează lemne, la nici un an de la trecerea lui în administrarea comunei Șugag de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea