FOTO ȘTIREA TA: Lucrări de mântuială pe un drum județean din Munții Apuseni. Cetățean: ”Nu se poate ca după o iarnă drumul să arate așa!”

O iarnă, atât au rezistat lucrările pe un drum județean din Apuseni. La câteva luni de la reabilitare, șoferii care ajung în zonă sunt nevoiți să facă slalom printre gropile apărute în asfalt. Lucrările de mântuială au fost sesizate de către un cetățean, care ne-a trimis mai multe imagini însoțite de un mesaj în care își exprimă nemulțumirile cu privire la modul în care firmele și-au făcut treaba, pe bani luați de la Consiliul Județean.

Este vorba despre drumul DJ762 din comuna Avram Iancu. Așa după cum se poate observa în fotografii, în asfaltul turnat în luna decembrie au ”răsărit” deja gropi care necesită plombare. ”Nu se poate ca după o iarnă drumul să arate așa. Noi plătim taxe ca să ne rupem mașinile”, spune cetățeanul.

În același mesaj, acesta ne-a trimis imagini cu drumul DC91, asfaltat la fel ”de prost”.

” În continuare la acest drum(n.a. DJ762) avem DC91, făcut în luna decembrie 2017. S-a turnat asfalt, iar după 3 zile acesta s-a deteriorat mai rău de cum a fost. Așa ceva nu se poate. E bătaie de joc! Aceste drumuri au garanție doar pe hârtii. Sperăm prin această postare să se sesize ISC despre aceste probleme, pentru că sunt banii noștri în joc!”, ne scrie revoltat cetățeanul.

–––––––––––––––––––––––––––––––––-

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Vorbeinvint 21 martie 2018 at 22:59

Asemenea probleme sunt si la noi la Horea pe DC 122,dupa o reparație capitală,dat în folosință de doi ani a-u apărut cratarele,gropile,fisurile. VAI Si AMAR

Ardelean 22 martie 2018 at 16:02

Este insuportabil! Fac treburi de mântuială, sau nu le fac. Nu are nimeni pretenții sa toarne un strat de asfalt, dar măcar gropile sa le acopere…e dezastru…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...