Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Dacia Spring apare și pe străzile din Alba Iulia: Ce preț are și care este autonomia ei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dacia Spring apare și pe străzile din Alba Iulia: Ce preț are și care este autonomia ei

A apărut prima Dacia Spring – full electric si la Alba Iulia. Începând din 20 martie, Dacia a deschis online precomenzile pentru versiunea „Comfort Plus” a primului său model electric. Aceasta va fi disponibilă la prețul imbatabil de 18.100 Euro (TVA inclus).

Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh și poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât și la un Wall Box sau, opțional, la o bornă DC.
Modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Dacia Spring beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranță, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență.

Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue și Lightning Silver. La aceasta se va adăuga, ulterior, o a patra opțiune: Goji Red.

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Ulterior vor fi deschise precomenzile pentru versiunea de echipare „Comfort”, disponibilă la prețul de 16.800 Euro (TVA inclus). O variantă destinată clienților de flote va fi de asemenea disponibilă, la același preț: 16.800 Euro (TVA inclus).

Dacia Spring va putea fi achiziționată de clienții din România prin intermediul programului RABLA PLUS.

Primele livrări au fost onorate în cursul lunii septembrie 2021.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Accident rutier la Sebeș: Un BMW a ”aterizat” în parc, după o coliziune cu o altă mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident rutier la Sebeș: Un BMW a ”aterizat” în parc, după o coliziune cu o altă mașină Un accident rutier a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 21.00, în municipiul Sebeș. Două mașini s-au ciocnit în zona parcului din centrul municipiului. Citește și: FOTO Cine este tânărul din Petrești care a DECEDAT în accidentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea