FOTO ȘTIREA TA: Culturi de cartofi distruse de mistreți, în Lăzești, comuna Scărișoara. Animalele au rupt și un gard ca să ajungă pe teren

Culturi de cartofi distruse de mistreți, de asta au parte localnicii din satul Lăzești, comuna Scărișoara. Munca și investiția lor se duce în fiecare an pe apa sâmbetei după ce animalele sălbatice dau iama pe terenurile lor.

”Asa arata cultura de cartofi a unui vecin distrusa de mistreti in Lazesti, comuna Scarisoara! Oare cei de la fondul de vanatoare sunt mandri ca aduc mistreti care distrug culturile oamenilor si asa amarati si saraci! Rusine sa le fie celor de la fond! Au rupt gardul e dezastru ii aduc si ii cresc cei de la fond la cateva sute de metri de case in satul Purcelesti. La Lazesti in zone locuite au camere de ii vizioneaza plus mancare adusa si toate alea. Sunt niste nesimtiti efectiv, aici nu este munte nelocuit sunt zeci de locuitori. În urma cu ceva timp erau sute nu mai poti sa tii o cultura ne intra in case”, ne-a scris localnicul care ne-a trimis pozele.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...