Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO, ȘTIREA TA| Containerele goale, trotuarul plin de gunoaie pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

gunoaie Alba Iulia08Duminică, 8 februarie, o zi în care deși mercurul din termometre arată grade cu minus, sute de persoane au mers în talciocul din Alba Iulia.

Vrei nu vrei, pentru a ajunge la talcioc trebuie să treci pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia ale cărei trotuare sunt pline de gunoaie.

Pentru a veni în sprijinul celor afirmate un cititor al ziaruluiunirea.ro ne-a trimis câteva imagini pe adresa redacției în care se observă că gunoaie Alba Iulia06trotuarul este plin de resturi menajere, iar containerele sunt aproape goale.

”Alba Iulia e un oraș vizitat de sute de turiști, dacă sunt reale cifrele pe care le-am văzut în presa locală, în ultima perioadă. Cetățenii ar trebi să arunce gunoiul în container, dacă vrem să avem un mediu curat și o imagine frumoasă. Sigur, există și posibilitatea ca vreun derbedeu să fi răsturnat containerul și nimeni să nu fi venit în curățat zona”, a scris cititorul pe adresa redacției.

Talciocul din Alba Iulia este în fiecare duminică dimineața, o zonă gunoaie Alba Iulia03foarte populară, în ciuda înființării a numeroase magazine.

___________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Alba fierbe sub codul roșu de CANICULA, la Alba Iulia risipa de apă e în floare: Pistele de biciclete, ”răcorite” de țâșnitorile pentru udarea gazonului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alba fierbe sub codul roșu de CANICULA, la Alba Iulia risipa de apă e în floare: Pistele de biciclete, ”răcorite” de țâșnitorile pentru udarea gazonului În timp ce mai multe localități din Alba sunt de zile bune fără apă potabilă după raționalizarea consumului de către operatorul APA CTTA Alba, la Alba Iulia continuă risipa. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea