Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO, ȘTIREA TA| Containerele goale, trotuarul plin de gunoaie pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

gunoaie Alba Iulia08Duminică, 8 februarie, o zi în care deși mercurul din termometre arată grade cu minus, sute de persoane au mers în talciocul din Alba Iulia.

Vrei nu vrei, pentru a ajunge la talcioc trebuie să treci pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia ale cărei trotuare sunt pline de gunoaie.

Pentru a veni în sprijinul celor afirmate un cititor al ziaruluiunirea.ro ne-a trimis câteva imagini pe adresa redacției în care se observă că gunoaie Alba Iulia06trotuarul este plin de resturi menajere, iar containerele sunt aproape goale.

”Alba Iulia e un oraș vizitat de sute de turiști, dacă sunt reale cifrele pe care le-am văzut în presa locală, în ultima perioadă. Cetățenii ar trebi să arunce gunoiul în container, dacă vrem să avem un mediu curat și o imagine frumoasă. Sigur, există și posibilitatea ca vreun derbedeu să fi răsturnat containerul și nimeni să nu fi venit în curățat zona”, a scris cititorul pe adresa redacției.

Talciocul din Alba Iulia este în fiecare duminică dimineața, o zonă gunoaie Alba Iulia03foarte populară, în ciuda înființării a numeroase magazine.

___________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea