Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO ȘTIREA TA | ALBA IULIA : Ce bine era dacă aveam un ștrand ACUM și nu CÂNDVA

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA | ALBA IULIA : Ce bine era dacă aveam un ștrand ACUM și nu CÂNDVA

Un cetățean albaiulian își amintește cu nostalgie de vechiul ștrand din Alba Iulia, de aerul proaspăt al pădurii și de faptul că după ce te bronzai, socializai și te răcoreai, puteai să optezi pentru o plimbare prin natură în Pădurea de la Schit.
Este cam impropiu să îl numim, deocamdată, vechiul ștrand fiindcă în acest moment, chiar și scos din uz, acesta este unicul ce se apropie de acest titlul, iar restul sunt doar ipoteze ce „tronează” de ani de zile și pesemne vor mai trona încă o mână bună de ani.
În jurul „noului ștrand”, un proiect ce s-a întins pe prea mulți ani din punctul de vedere al cetățenilor, încă aplanează suspiciune și de altfel nerăbdare, fiindcă vorba aceea: răbdare, răbdare, dar câtă?
De curând Primăria Municipiului Alba Iulia a anunțat că s-a mai făcut un pas înspre realizarea grandiosului proiect al noului ștrand, nou de câtiva (zeci aproape) ani, printr-o fază de descărcare arheologică, așadar dragi cetățeni să avem răbdare, încă două-trei, fie patru veri și cu puțin noroc, că e nevoie, o să ajungem și noi să băgăm nasul sub apă!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Prăpăd la Sohodol după o vijelie puternică: Mai mulți copaci, puși la pământ de vântul puternic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prăpăd la Sohodol după o vijelie puternică: Mai mulți copaci, puși la pământ de vântul puternic O vijelie puternică a făcut prăpăd la Sohodol. După zilele caniculare, furtunile lovesc cu la fel de multă putere mai multe zone din județ. Citește și: VIDEO | Natura s-a dezlănțuit vineri la Șibot: Ploaie torențială și rafale de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea