Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Ștefan Mandachi, despre tragicul accident din Moldova: „Chiar acolo, unde a avut loc carnagiul, ar fi trebuit să fie o autostradă mare!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Ștefan Mandachi, despre tragicul accident din Moldova: „Chiar acolo, unde a avut loc carnagiul, ar fi trebuit să fie o autostradă mare!”

Ștefan Mandachi, inițiatorul campaniei „România vrea autostrăzi”, a venit cu un mesaj dur, prin interediul paginii de socializare, în urma tragicului accident rutier care s-a soldat cu șapte decese.

Citește și: FOTO VIDEO| CARNAGIU pe o șosea din România: 7 MORȚI după un impact devastator între o ambulanţă, un autocamion şi un autoturism

„7 vieți au fost curmate azi! 7 familii au rămas distruse pe viață! 7 oameni morți într-un accident pe o șosea tipică Moldovei. Șosele moldovenești, cum de altfel sunt absolut toate șoselele din Moldova: groaznice!

Imediat, Ministerul de Interne face o postare:
“STOP! Este mult prea mult…DEMULT ESTE MULT PREA MULT! Vă rugăm insistent! CONDUCEȚI PREVENTIV! Asigurați-vă temeinic atunci când intrați în depășire! ÎNȚELEGEȚI O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA!”

Nicio silabă că în acel loc trebuia să fie o AUTOSTRADĂ! Nicio literă despre ipocrizia întregului Guvern, care a lăsat Moldova în paragină, care a nenorocit o întreagă regiune și din vina căruia s-a petrecut accidentul. Da, vinovații morali pentru că azi sunt în sicrie 7 români, pe lângă vitezomani, sunt cei care au condus toate Guvernele din 1990 până azi, inclusiv cel care guvernează în 1 februarie 2022, care erau obligați să construiască acolo o AUTOSTRADĂ cu 3 benzi pe sens. Chiar acolo, unde a avut loc carnagiul, ar fi trebuit să fie o autostradăăă maaaree!

www.30deanisi15minute.ro e singurul film care explică pe larg cum e cu ipocrizia în ceea ce privește infrastructura din România…”, a transmis Ștefan Mandachi, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii Controale de amploare au fost declanșate de Direcția Generală Antifraudă Fiscală în sectorul inspecțiilor tehnice periodice (ITP) pentru autovehicule. Acțiunile de control ale inspectorilor au scos la iveală neconcordanțe importante între numărul prestațiilor ITP efectuate și veniturile impozabile declarate de contribuabili. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea