Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO| Ștefan Mandachi, despre tragicul accident din Moldova: „Chiar acolo, unde a avut loc carnagiul, ar fi trebuit să fie o autostradă mare!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Ștefan Mandachi, despre tragicul accident din Moldova: „Chiar acolo, unde a avut loc carnagiul, ar fi trebuit să fie o autostradă mare!”

Ștefan Mandachi, inițiatorul campaniei „România vrea autostrăzi”, a venit cu un mesaj dur, prin interediul paginii de socializare, în urma tragicului accident rutier care s-a soldat cu șapte decese.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: FOTO VIDEO| CARNAGIU pe o șosea din România: 7 MORȚI după un impact devastator între o ambulanţă, un autocamion şi un autoturism

„7 vieți au fost curmate azi! 7 familii au rămas distruse pe viață! 7 oameni morți într-un accident pe o șosea tipică Moldovei. Șosele moldovenești, cum de altfel sunt absolut toate șoselele din Moldova: groaznice!

Imediat, Ministerul de Interne face o postare:
“STOP! Este mult prea mult…DEMULT ESTE MULT PREA MULT! Vă rugăm insistent! CONDUCEȚI PREVENTIV! Asigurați-vă temeinic atunci când intrați în depășire! ÎNȚELEGEȚI O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA!”

Nicio silabă că în acel loc trebuia să fie o AUTOSTRADĂ! Nicio literă despre ipocrizia întregului Guvern, care a lăsat Moldova în paragină, care a nenorocit o întreagă regiune și din vina căruia s-a petrecut accidentul. Da, vinovații morali pentru că azi sunt în sicrie 7 români, pe lângă vitezomani, sunt cei care au condus toate Guvernele din 1990 până azi, inclusiv cel care guvernează în 1 februarie 2022, care erau obligați să construiască acolo o AUTOSTRADĂ cu 3 benzi pe sens. Chiar acolo, unde a avut loc carnagiul, ar fi trebuit să fie o autostradăăă maaaree!

www.30deanisi15minute.ro e singurul film care explică pe larg cum e cu ipocrizia în ceea ce privește infrastructura din România…”, a transmis Ștefan Mandachi, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

VIDEO | Când se redeschide Transfăgărășanul în 2024: Drumarii au început deszăpezirea spectaculosului drum care traversează Munții Făgăraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când se redeschide Transfăgărășanul în 2024: Drumarii au început deszăpezirea spectaculosului drum care traversează Munții Făgăraș Transfăgărășanul( DN7C) traversează pe o lungime de 151 km, pe axa nord-sud, Munții Făgăraș, care este cel mai înalt lanț muntos din România. Transfăgărășanul, ce face parte din Carpații Meridionali, este un drum spectaculos ce leagă regiunea istorică a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea