Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO/ Spectacol artistic la Cugir, ocazionat de finalizarea studiilor a primei promoții de tineri în cadrul Școlii de Arte și Meserii ,,Augustin Bena” Alba Iulia. Teatru, dans și muzică de chitară oferite spectatorilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Centrul Cultural Cugir a găzduit miercuri, 19 iunie a.c, un spectacol deosebit de atractiv, ocazionat de finalizarea studiilor de 2 ani, a primei promoții de tineri cugireni în cadrul Şcolii de arte şi meşteşuguri a Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” din Alba Iulia.

Este vorba despre clasa externă de teatru condusă de actrița Maria Dodoc şi finalizarea tot a a 2 ani de studiu la clasa externă de dans condusa de antrenorul de la ,,ProDance” Cugir , Sergiu Prodan. Organizatorii, Centrul Cultural Cugir condus de director general Diane Dobrean a oferit diplome de recunoaştere a meritelor tinerilor actori amatori ce au evoluat în cadrul cercului de teatru mai mult de 3 ani, acesta desfăşurâdu-şi activitatea încă din 2012.

Din spectacol nu a lipsit nici muzica adusă în scenă de clasa de chitară condusă de Silviu Oprişiu prin acordurile muzicii folk, tinerii interpreți urmând un program de studii de 3 ani. Programul artistic a fost compus din dansuri precum: samba, rumba, jive, fragmente din piese de teatru: „Cerere în căsătorie” de A.P.Cehov, „Doua loturi” şi „Five o’clock” de I.L. Caragiale, „Vodeviluri” de Vasile Alecsandri şi scheciuri umoristice. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina, amânat pentru a doua oară

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina, amânat pentru a doua oară Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina amânat sâmbătă, 28 septembrie, pentru duminică, 29 septembrie, pe traseul acestuia desfășurându-se competiția sportivă Alba Iulia City Race 2024, a fost reamânat din cauza vremii nefavorabile. Citește și: Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina amânat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea