Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Spectacol artistic la Cugir dedicat Zilei Naţionale a României

Ziarul Unirea

Publicat

în

spectacol cugir02Sala de spectacole a Casei de Cultură din Cugir a devenit neîncăpătoare duminică seara pentru cei aproape 500 de participanţi care au venit să urmărească spectacolul artistic dedicat Zilei Naţionale a României. 

Un eveniment de mare trăire susţinut în cea mai mare parte de către elevi ai Şcolii Gimnaziale nr.3 Cugir şi ,,Ioan Mihu’’ din Vinerea. 

În aplauzele celor prezenţi au evoluat Grupul ,,Mlădiţe cugirene’’, condus de prof. Ionela Popa, Cercul de chitară, pian şi canto al Casei Orășenești de Cultură (prof. Corina Băcăințan), Grupul folk Aprentis (prof. Călin Furdui), Cercul de teatru, condus de artista Maria Dodoc, formaţia ,,Milenium C’’, precum și recitatorii care au însufleţit asistenţa cu poeziile patriotice dedicate marii sărbători a poporului român.

Punctul culminant l-a constituit momentul de final al manifestării, când formaţiile care au concertat în spectacol au luat loc pe scenă şi împreună cu participanţii la eveniment au intonat Imnul Naţional ,,Deşteaptă-te Române’’. De evidenţíat sprijinul acordat de primăria locală şi Casa de Cultură care au contribuit în mod special la reuşita spectacolului.  (C.P.)

[nggallery id=2709]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea