FOTO: Spectacol artistic la Cugir dedicat Zilei Naţionale a României

spectacol cugir02Sala de spectacole a Casei de Cultură din Cugir a devenit neîncăpătoare duminică seara pentru cei aproape 500 de participanţi care au venit să urmărească spectacolul artistic dedicat Zilei Naţionale a României. 

Un eveniment de mare trăire susţinut în cea mai mare parte de către elevi ai Şcolii Gimnaziale nr.3 Cugir şi ,,Ioan Mihu’’ din Vinerea. 

ELIT

În aplauzele celor prezenţi au evoluat Grupul ,,Mlădiţe cugirene’’, condus de prof. Ionela Popa, Cercul de chitară, pian şi canto al Casei Orășenești de Cultură (prof. Corina Băcăințan), Grupul folk Aprentis (prof. Călin Furdui), Cercul de teatru, condus de artista Maria Dodoc, formaţia ,,Milenium C’’, precum și recitatorii care au însufleţit asistenţa cu poeziile patriotice dedicate marii sărbători a poporului român.

Punctul culminant l-a constituit momentul de final al manifestării, când formaţiile care au concertat în spectacol au luat loc pe scenă şi împreună cu participanţii la eveniment au intonat Imnul Naţional ,,Deşteaptă-te Române’’. De evidenţíat sprijinul acordat de primăria locală şi Casa de Cultură care au contribuit în mod special la reuşita spectacolului.  (C.P.)

Mihail David - 2020

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...