Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Se vinde hotelul simbol al Țării Moților: Care este prețul cu care poate fi achiziționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Se vinde hotelul simbol al Țării Moților: Care este prețul cu care poate fi achiziționat

Hotelul simbol a moților, una din cele mai impunătoare clădiri ale acestei zone si care timp de decenii a fost gazda a numeroase evenimente și a care a găzduit în camerele sale mii de oameni de-a lungul timpului este pus la vânzare.

Deși dupa ’89, a urmat o perioadă de declin, în care falnicul Tulnic nu mai aducea aminte decât de nostalgii trecute, a trecut prin ample procese de renovare în ultimii ani.

„Vând Hotel în inima Apusenilor, Hotel Tulnic oraș CÂMPENI. Este construit pe 3 nivele având un total de 60 camere cu baie proprie. Primul nivel este renovat, celelalte doua fiind în roșu. Suprafața aprox /nivel este de 600mp. Structura a fost făcută pe piloni de beton. La parter se afla un restaurant cu o capacitate de 450 locuri utilizat în prezent la organizarea de evenimente (nunți, botezuri, majorate etc). Dispunem de o parcare de 750mp. Hotelul se poate vinde separat de restaurant,avand CF individuale. Prețul este doar pentru unul dintre cele doua spatii comerciale (hotel sau restaurant)”, sună anunțul postat pe OLX.

Prețul listat pe site-ul de anunțuri este de 350 000 €.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ștefania Roșu, absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, admisă prima la specializarea leadership militar din cadrul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu

Bera Larisa

Publicat

în

Ștefania Roșu, absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, admisă prima la specializarea leadership militar din cadrul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu Absolventa Ștefania Roșu a fost admisă prima la specializarea Leadership militar, specialitatea militară Cercetare din cadrul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Citește și: Irina Anghel, absolventă a Colegiului Militar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea