Rămâi conectat

Sport

FOTO: Școala de Dans Chirilă, filiala Zlatna, pe podium la „Dance Art Fusion” Sibiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Reprezentanții Școlii de Dans Chirilă, filiala Zlatna, au urcat pe podium la „Dance Art Fusion” Sibiu

Școala de dans Chirilă Alba Iulia a participat la finele săptămânii trecute la cea de-a VIII-a ediție a concursului național de dans „Dance Art Fusion”, Sibiu. De data aceasta, au concurat copiii de la filiala din Zlatna, formația „The power of dance”. Competiția a adunat la start copii din 16 județe, mai precis 24 de cluburi de dans care au evoluat pe doua categorii de vârstă, clasele V-VIII, respectiv IX-XII. Reprezentanții Școlii Chirilă au participat la categoria gimnazială, unde, deși au avut o concurență puternică, au reușit să se claseze pe locul secund, cu „Dans Fetno”, o coregrafie de popular stilizat la care se folosesc bâte scurte speciale pentru acest tip de dans, respectiv pe poziția a treia la genul „Dans de caracter”, cu dans Bollywood.

Competitorii din Zlatna, conduși de instructor Alexandru Chirilă, deși novici în circuitul competițional, nu s-au lăsat pradă emoțiilor, depășind în ierarhie echipe consacrate din cluburi de prestigiu din țară. Cu această participare, a XI-a din acest an școlar, Școala de Dans Chirilă a încheiat cu succes sezonul competițional, pregătindu-se de vacanța de vară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea