Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO | Reabilitarea Liceului din Teiuș, mai aproape de finalizare: Urmează montarea sistemului modern de încălzire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO | Reabilitarea Liceului din Teiuș, mai aproape de finalizare: Urmează montarea sistemului modern de încălzire

„Până târziu răsună zgomotul sculelor si utilajelor constructorului, care reabilitează termic corpul principal al liceului nostru, după ce în urmă cu câteva zile a finalizat corpul unu, oferind elevilor si dascălilor conditii dintre cele mai bune!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Astfel, se montează structura de lemn, nouă, a acoperișului principal, se montează izolatia de polistiren a pardoselilor claselor, urmând să se toarne șapele, se inlocuieste vechea tâmplărie cu una mult mai performată din punct de vedere energetic si al calitatii, iar in căteva zile se finalizează anveloparea exterioară cu polistiren expandat!

Toate aceste masuri, alături de un sistem modern de incălzire cu ventiloconvectoare, pompe de căldura ce urmează să fie montate in câteva zile, centrale noi pe gaz, de mare randament.

Citește și: FOTO | Vremea rece nu ține lucrările din orașul Teiuș pe loc: S-au montat pavaje și se lucrează la montarea troiței de la Pețelca

Înlocuirea completă a instalatiilor termice si electrice, vor genera cresterea la cote moderne a conditiilor oferite copiilor nostri si dascălilor, in paralel cu reducerea cu peste o treime a cheltuielilor cu incălzirea, atât de important in aceste vremuri!

Mulțumim pentru rabdarea parintilor si a tuturor beneficiarilor de servicii oferite de scoala noastră teiuseană, dar pentru sigurantă si confort merită să suportăm si un anumit grad de deranj, care sperăm sa fie de scurtă durată!”, au transmis reprezentanții Primăriei Teiuș, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 6 mai 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Bogdan Ilea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 6 mai 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 28 APRILIE 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea