Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Proiectul ,,Noi vă aducem veste bună”: Cadrele didactice de la Școala Gimnazială Crăciunelu de Jos au primit, cu drag, colindul

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Proiectul ,,Noi vă aducem veste bună”: Cadrele didactice de la Școala Gimnazială Crăciunelu de Jos au primit, cu drag, colindul

La inițiativa doamnei director Cristian Emilia Adriana,la Școala Gimnazială Crăciunelu de Jos s-a desfășutat proiectul ,,Noi vă aducem veste bună”care a vizat păstrarea vie a tradițiilor de Crăciun și aducerea împreună a oamenilor comunități.

Magia sărbătorilor de iarnă s-a simțit în grădiniță și școală,când lângă bradul împodobit a răsunat glasul micilor colindători care au susținut un program de colinde tradiționale interpretate cu multă bucurie și gingășie.

Conform datinii românești de Crăciun ,copiii au primit colăcei,mere,nuci și cadouri.

Doamna director Cristian Emilia Adriana a reușit să deschidă inimile și sufletele oamenilor din comunitate,agenților economici și astfel să aducă multă bucurie preșcolarilor și elevilor.Alături de Școala Gimnazială Crăciunelu de Jos au fost următorii sponsori:Brutăria Indagra Nicoară S.R.L.(Nicoară Mihai și Victoria),Arina S.R.L(Baba Eugen),Nic Andre S.R.L (Rusu Andreea),Catren S.R.L(Mihaela și Nicu Pădurar),Jup Fitness and Bodybuilding (Popa Cristian),Ada ExpresS.R.L.(Jelmărean Adrian),Agro Store-Universal S.R.L (Mitrea Hilda),Udubașa Raluca și Clasic Exploatare S.R.L.(Dobârtă Alin).

S-a evidențiat încă o dată frumusețea comunei Crăciunelu de Jos ,dragostea și dărnicia oamenilor comunității față de copii.

,,Zâmbetul copiilor,bucuria din ochii lor când primesc cadourile este energia noastră ne-a declarat doamna director care a ținut să aducă mulțumiri tuturor celor care s-au implicat și au oferit suport.

Cadrele didactice,preșcolarii și elevii de la Școala Gimnazială Crăciunelu de Jos vă doresc tuturor multă sănătate și bucurii alături de cei dragi!

Sărbători Fericite!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea