Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO | Primarul reales al orașului Cugir, Adrian Teban, a depus JURĂMÂNTUL de credință pentru al șaselea mandat, alături de consilierii locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul reales al orașului Cugir, Adrian Teban, a depus JURĂMÂNTUL de credință pentru al șaselea mandat, alături de consilierii locali

Primarul reales al orașului Cugir, Adrian Teban și noul Consiliu Local au depus miercuri, 23 octombrie 2024, jurământul de investire în cadrul unei ședințe solemne.

Aflat la al șaselea mandat, Adrian Teban a ţinut să mulţumească oamenilor din Cugir pentru încrederea acordată şi să-i asigure că administraţia locală le va fi un partener responsabil, atent la așteptările cetățenilor.

Citește și: LIVE VIDEO | Gabriel Pleșa, primarul ales al Municipiului Alba Iulia depune JURĂMÂNTUL de credință pentru al doilea mandat, alături de consilierii locali

În prezența reprezentantului prefectului, doamna Câmpean Indira, edilul a declarat: “În primul rând, să îi felicit pe toți consilierii locali și vreau sa îmi exprim speranța că împreună vom putea colabora pe parcursul acestui mandat așa cum am făcut în cel precedent. Important este ca cetățenii orașului Cugir să fie cât mai bine reprezentați de noi. Să aibă certitudinea că atât consiliul local cât si primarul orașului Cugir îi ascultă și sunt preocupați de dorințele lor.

De asemenea dorim să ducem la un bun sfârșit toate proiectele pe care le avem și cele viitoare pe care dorim să le implementăm. Ținem cont de toate cerințele pe care le-am primit în campanie, atât noi cât și ceilalți din competiția electorală. Doresc ca în acest mandat să ducem la îndeplinire toate aceste solicitări.

Îmi doresc ca dezvoltarea orașului Cugir și in special latura economica să prindă viață. Pentru acest obiectiv este nevoie de un efort comun din partea tuturor actorilor politici, indiferent de opțiunea lor politică, deoarece aceste demersuri sunt de o importanță majoră. Pentru toate acestea îmi exprim angajamentul ca împreună să ne atingem obiectivele.

Vă doresc mult succes tuturor în noul mandat!”

În cadrul şedinţei solemne au depus jurământul 15 din totalul de 19 consilieri locali, după cum urmează:

Partidul Național Liberal (PNL)
1. Pereanu Mariana – profesor
2. Furdui Călin – inginer
3. Petric Tatiana – farmacist
4. Popescu Rafael – economist
5. Florea Rodica – profesor
6. Ferchian Ioan – jurist
7. Cebotari Luminița – profesor

Partidul Social Democrat (PSD)
1. Sărmășan Andrei – economist
2. Popa Dacian – inginer
3. Bâldea Nicolae – inginer

Uniunea Salvați România (USR)
1. Rădițoiu Flaviu – Lucian – jurist
2. Buda Adrian – Alexandru – economist
3. Rus Mihai – inginer

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR)
1. Scânteie Gheorghe Dorin – inginer
2. Avram Alin Florin – Dr. inginer


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Cum motivează Curtea de Apel Alba Iulia INVALIDAREA candidaturii la Senatul României a lui Silviu Ponoran: ”Este lipsită de interes formularea cererii, știind că nu va putea ocupa funcția”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum motivează Curtea de Apel Alba Iulia INVALIDAREA candidaturii la Senatul României a lui Silviu Ponoran: ”Este lipsită de interes formularea cererii, știind că nu va putea ocupa funcția” În data de 20 octombrie 2024, candidatura lui Silviu Ponoran pentru Senat a fost INVALIDATĂ prin hotărâre definitivă de Curtea de Apel. Candidatura lui Ponoran la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea