Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Premii şi surprize la salonul de bronzare artificială Sunshine din Alba Iulia, cu ocazia aniversării unui an

Dragoş Suciu

Publicat

în

Salonul de bronzare artificială Sunshine din Alba Iulia a aniversat joi, 19 septembrie, împlinirea unui an. Cu această ocazie clienţii fideli au fost cinstiţi cu o felie de tort şi cu un pahar de şampanie, iar cei mai norocoşi au câştigat prin tragere la sorţi unul din cele 12 premii. Tombola a fost organizată din oră în oră, iar printre premiile puse în joc s-au aflat şedinţe şi abonamente gratuite, loţiuni speciale pentru solar, loţiuni acceleratoare şi hidratante, seruri pentru hidratare precum şi diferite vouchere. Tombola a fost organizată din oră în oră, iar în decursul zilei clienţii au beneficiat şi de alte surprize.

Deschis de luni până vineri între orele 10.00 şi 22.00 şi sâmbăta de la 10.00 la 15.00, Salon Sunshine dispune de 2 aparate de bronzat performante de ultimă generaţie, unul vertical şi altul orizontal. Solarele sunt dotate cu climatronic, aqua breeze, aromatherapy cu cel mai înalt coeficient de bronzare UVB 3,6. Administratorii salonului au anunţat ca doresc ca în următorul an să-l modernizeze şi să-i mărească suprafaţa.

Salonul se află amplasat în cartierul Cetate, pe strada Energiei, nr. 6, dar pentru a fi siguri că veţi prinde un loc la „soare”, la timpul potrivit, administratorii au pus la dispoziţie şi numerele de telefon: 0746 116 085 sau 0743 113 468, la care se pot face rezervări sau se pot transmite sugestii.

[nggallery id=295]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19 – 25 IULIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19 – 25 IULIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Deadpool & Wolverine 3D Avanpremiera Regia: Shawn Levy Cu: Ryan Reynolds, Hugh Jackman Gen Film: Actiune, Comedie, SF Durată: 132 min Rating: N 15 Ryan Reynolds își reia rolul titular în cel […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea