Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO | Plt. Todea Adrian, de la ISU Alba, EROU în uniformă pentru două persoane care s-au răsturnat cu mașina în Arieș: Cum a reușit bărbatul să salveze două vieți aflate la un pas de înec

Ziarul Unirea

Publicat

în

Plt. Todea Adrian, de la ISU Alba, EROU în uniformă pentru două persoane care s-au răsturnat cu mașina în Arieș: Cum a reușit bărbatul să salveze două vieți aflate la un pas de înec

Plt. Todea Adrian de la ISU Alba este salvatorul a două vieți care au fost la un pas de a fi curmate de apele râului Arieș.

Uneori, destinele se împletesc în clipe de cumpănă, iar simpla prezență a unui salvator poate schimba totul. Duminica trecută, două vieți au fost la un pas de a fi curmate de apele râului Arieș. În acel moment de disperare, salvarea lor a venit din partea colegului nostru, plt. Adrian Todea, un salvator dedicat, pentru care binele semenilor este mai presus de toate.

Adrian, se afla în drum spre localitatea Sălciua, județul Alba, împreună cu prietenii săi, când în fața lui, s-a petrecut un accident care avea să-l marcheze pentru totdeauna. O mașină s-a răsturnat în râul Arieș, și, fără să ezite, acesta a oprit de îndată mașina și a pornit înspre locul accidentului. O femeie rănită se lupta să iasă din mașina răsturnată, iar în interior, soțul ei era prins sub apa care inundase deja autoturismul, blocat cu centura de siguranță.

Cu determinare și experiența avută în salvarea de vieți, Adrian a intrat de îndată în apa rece, știind că fiecare secundă conta. S-a strecurat în interiorul mașinii, și, cu eforturi incredibile, ajutat de încă câțiva cetățeni, a reușit să-l elibereze pe bărbatul blocat. Împreună, au ieșit la mal, învingători ai unei lupte câștigate împotriva timpului.

”Colegul nostru a fugit de îndată la mașina lui pentru a lua trusa medicală și ulterior a reușit să oprească sângerarea femeii, înainte ca echipajele medicale specializate să ajungă la locul evenimentului.

Pentru Adrian, aceasta nu este o simplă meserie, ci o chemare. La doar 27 de ani, a acumulat deja experiență în cei șapte ani în slujba salvării vieților omenești. Acest erou în uniformă își îndeplinește zilnic promisiunea de a fi acolo pentru cei aflați la nevoie, iar faptele sale ne amintesc că nu toți eroii poartă mantii, ci îmbracă uniforma curajului și a datoriei.

Felicitări Adrian! Ești un simbol al devotamentului, gata mereu să își protejeze semenii”, au transmis reprezentanții ISU Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fals polițist, care oprea șoferi în trafic la Alba Iulia, trimis în judecată: Ce au descoperit polițiștii în urma perchezițiilor domiciliare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fals polițist, care oprea șoferi în trafic la Alba Iulia, trimis în judecată: Ce au descoperit polițiștii în urma perchezițiilor domiciliare Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Arad, care se folosea de calitatea de om al legii și oprea șoferi în trafic, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea