Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Peste 300 de femei din Aiud au sărbătorit alături de Stela Enache, „Ziua femeii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproximativ  300 de femei din municipiul Aiud au petrecut o seară de neuitat alături de binecunoscuta interpretă de muzică ușoară Stela Enache. La fel ca și în anul precedent când invitată a fost Corina Chiriac, aiudencele și Stela Enache au sărbătorit împreună „Ziua femeii” în primitoarea sală de evenimente pusă la dispoziție de către restaurantul „Luk” din municipiu.

Evenimentul a avut ca scop marcarea și petrecerea zilei de 8 Martie alături de o interpretă pe care ani în șir aiudencele au văzut-o doar la televizor. Joi 7 martie 2019 aiudencele au putut să o vadă pe cea care ani în șir le-a încântat anii tinereții doar de pe ecranele televizorului și cel mai important lucru este că aceasta s-a întâmplat chiar în ajunul zilei lor, ziua de 8 Martie.

Primită cu o adevărată furtună de aplauze Stela Enache și-a făcut intrarea însoţită de vedeta noastră județeană Duno.

La cei 69 de ani împliniți pe data de 24 ianuarie, timp de mai bine de două ore, celebra artistă a reușit să ridice sala în picioare și chiar să antreneze la dans sutele de aiudencele. Mai mult de atât, în amabilitatea sa Stela Enache s-a plimbat prin sală cu microfonul în mână și răbdătoarea a pozat împreună cu cele care vroiau să aibă o amintirea cu ea.

Spectacolul a fost unul excepțional. Binecunoscuta interpretă făcând o adevărată incursiune în cariera sa interpretând, spre uimirea multora în mod „live”, aproape toate șlagărele care au făcut-o celebră.

Rezumând, în câteva cuvinte, aiudencele au avut parte de o seară de neuitat.

Dorel Lazăr

[nggallery id=6834]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE VIDEO | Un autoturism a luat foc pe autostrada A10, direcția de mers Aiud- Turda. Intervin pompierii

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE VIDEO | Un autoturism a luat foc pe autostrada A10, direcția de mers Aiud- Turda. Intervin pompierii Un incendiu a avut loc, luni, 12 august 2024, în jurul orei 17.30 pe autostrada A10, direcția de mers Aiud- Turda. Un autoturism a luat foc. Citește și: VIDEO | INCENDIU de deșeuri menajere și vegetație uscată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea