Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Peste 150 de persoane la cea de-a XXIII-a ediție a Festivalului Național ”Serbările Unirii” la Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Serbarile Unirii03Festivalul Naţional Studenţesc “Serbările Unirii” s-a încheiat. Duminică, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, începand cu ora 18.00, în prezența a peste 150 de persoane, s-a desfășurat un spectacol folcloric de ținută, coordonat de către Prof. Vasile Repede şi Instructor Coregraf Flaviu Mîrza, colaboratori ai instituției noastre, în care și-au dat concursul „Ansamblul de Dansuri Alba Carolina” soliştii Bianca Sușman, Mădălina Crișan, Florin Covaciu, Simona Niculeasă și Bogdan Mara.

În încheiere frumoasa și talentata interpretă Ina Todoran a încântat publicul cu un recital de clasă pigmentat și cu cântece patriotice.

Evenimentul a fost prezentat cu un suflet mare și într-o maniera originală de către Angela Chelaru, care a făcut publicul să aplaude furtunos prestația artiștilor de pe scenă.

Festivalul Naţional Studenţesc “Serbările Unirii” reprezintă emblema Casei de Cultura a Studenților și a  ajuns anul acesta la a XXIII-a ediție, desfăşurându-se în fiecare an în preajma Zilei Naţionale a României.

Comunicat de presă

[nggallery id=2727]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea