FOTO: Peste 1.000 de susținători din Alba prezenți la mitingul PNL din București. Mircea Hava: ”Mai avem puțin până la victorie!”

Peste 1.000 de susținători din Alba au fost prezenți, sâmbătă, la mitingul de la București unde au fost prezentați candidații partidului la alegerile europarlamentare din 26 mai. La eveniment a participat şi preşedintele Klaus Iohannis.

”Zeci de mii de liberali în Piața Victoriei. Veniți de bunăvoie și aplaudați de bucureșteni. DREAPTA TRĂIEȘTE ÎN ROMĂNIA. Prin voi, prin PNL. DREAPTA E SINGURA VARIANTĂ A ROMÂNIEI SĂ SE RIDICE DIN GENUNCHI! Mai avem puțin. Până la victorie! Avem doar o opțiune pentru europarlamentare: echipa PNL, cea mai valoroasă din România și tot o singură opțiune și pentru referendum: un DA uriaș, care să termine definitiv răul uriaș pe care pesedeii l-au făcut țării. Pe bune: pe 26, pentru România!”, a scris Mircea Hava, candidatul din Alba aflat pe locul doi pe listă.

Liberalii au anunţat, sâmbătă, că la începutul mitingului din Piaţa Victoriei au fost prezente peste 40.000 de persoane, cărora li s-au adăugat bucureşteni, pe parcurs.

„Potrivit discuţiilor avute, pentru o bună desfăşurarea a mitingului, cu reprezentanţii Jandarmeriei, la mitingul Partidului Naţional Liberal din Piaţa Victoriei de astăzi au fost prezente la începutul evenimentului peste 40.000 de persoane. La acestea s-au adăugat, ulterior, bucureşteni care au dorit să ia parte la eveniment”, precizează departamentul de comunicare al PNL, într-o informare remisă sâmbătă MEDIAFAX.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...