Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: Peste 1.000 de susținători din Alba prezenți la mitingul PNL din București. Mircea Hava: ”Mai avem puțin până la victorie!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 1.000 de susținători din Alba au fost prezenți, sâmbătă, la mitingul de la București unde au fost prezentați candidații partidului la alegerile europarlamentare din 26 mai. La eveniment a participat şi preşedintele Klaus Iohannis.

”Zeci de mii de liberali în Piața Victoriei. Veniți de bunăvoie și aplaudați de bucureșteni. DREAPTA TRĂIEȘTE ÎN ROMĂNIA. Prin voi, prin PNL. DREAPTA E SINGURA VARIANTĂ A ROMÂNIEI SĂ SE RIDICE DIN GENUNCHI! Mai avem puțin. Până la victorie! Avem doar o opțiune pentru europarlamentare: echipa PNL, cea mai valoroasă din România și tot o singură opțiune și pentru referendum: un DA uriaș, care să termine definitiv răul uriaș pe care pesedeii l-au făcut țării. Pe bune: pe 26, pentru România!”, a scris Mircea Hava, candidatul din Alba aflat pe locul doi pe listă.

Liberalii au anunţat, sâmbătă, că la începutul mitingului din Piaţa Victoriei au fost prezente peste 40.000 de persoane, cărora li s-au adăugat bucureşteni, pe parcurs.

„Potrivit discuţiilor avute, pentru o bună desfăşurarea a mitingului, cu reprezentanţii Jandarmeriei, la mitingul Partidului Naţional Liberal din Piaţa Victoriei de astăzi au fost prezente la începutul evenimentului peste 40.000 de persoane. La acestea s-au adăugat, ulterior, bucureşteni care au dorit să ia parte la eveniment”, precizează departamentul de comunicare al PNL, într-o informare remisă sâmbătă MEDIAFAX.

[nggallery id=7118]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea