Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Pe Transalpina de Apuseni asfaltul a ajuns la cota 1000!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe Transalpina de Apuseni asfaltul a ajuns la cota 1000!

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan, a făcut un anunț important pe pagina sa de Facebook.

Drumul supranumit „Transalpina de Apuseni”, una dintre cele mai spectaculoase șosele montane din România, a atins un moment semnificativ: asfaltul a ajuns azi la cota 1000.

Lucrările de modernizare și asfaltare desfășurate în ultimele luni au dus la această realizare, oferind conducătorilor auto și turiștilor o experiență îmbunătățită în timpul călătoriei lor prin această zonă pitorească.

CITEȘTE ȘI: S-au reluat lucrările pe Transalpina de Apuseni, lotul 2: Segmentul de drum trece prin Mogoș și Ponor și face legătura cu DN74

Transalpina de Apuseni devine astfel și mai accesibilă și mai atractivă pentru cei pasionați de frumusețea peisajelor montane și aventura pe șoselele spectaculoase ale României.

În urmă cu mai multe săptămâni, lucrările au fost reluate în cadrul lotului 2 al proiectului de modernizare a DJ 107 I – Transalpina de Apuseni, o importantă arteră rutieră din România. Lotul 2, având o lungime de 36,5 km, începe din Ponor și străbate localitățile Mogoș și Bucium, până la intersecția cu DN 74.

Proiectul de modernizare a DJ 107 I – Transalpina de Apuseni este un pas important în dezvoltarea infrastructurii rutiere din județul nostru. Odată finalizat, acesta va contribui la conectarea mai bună a localităților și la îmbunătățirea accesului către destinațiile turistice din zonă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea