Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Parastas la doi ani de la tragedia aviatică din Apuseni. Romaniţa Iovan cinstește memoria fostul soț

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Romanița Iovan însoțită de fiul ei Albert și câțiva prieteni apropiați ai familiei, alături de zeci de localnici din Horea, au urcat sâmbătă pe Vârful Petreasa, la locul tragediei aviatice în care pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion și-au pierdut viața în urmă cu doi ani.

parastas Adrian Iovan Apuseni 2016 (2)

Slujba religioasă a avut loc la troița și altarul bisericesc numit “Lumea văzută din cer”, ridicate de moți la puțin timp după accident.

parastas Adrian Iovan Apuseni 2016 (1)

Este cel de-al patrulea parastas pus de Romanița Iovan de la pierderea suferită. Primul a avut loc la 40 de zile de la tragedie iar al doilea la 6 luni, când slujba de la locul accidentului a fost oficiată de ÎPS Irineu, al treilea înurmă cu exact un an și cel de astăzi.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Iovan şi-au pierdut viaţa în data de 20 ianuarie 2014, după ce avionul în care se aflau s-a prăbuşit în Munţii Apuseni. Alţi cinci ocupanţi ai aparatului de zbor, printre care patru medici, au supravieţuit.

foto: Parastas pe Vârful Petreasa, sâmbătă 16 ianuarie 2016


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea