Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: O tânără din Canada, născută în Alba Iulia și adoptată dintr-o casă de copii, își caută părinții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O tânără din Canada, născută în Alba Iulia, în anul 1985 și adoptată, la vârsta de 5 ani de la Casa de Copii din Sâncrai, își caută părinții biologici. Ea a postat poze și un mesaj pe pagina de Facebook dedicată acestui scop – „The never forgotten children of Romania – Copiii niciodată uitaţi ai României“, pe care sunt postate mesajele copiilor care au fost dați în adopție în anii 90 și care acum își caută părinții naturali.

”Salutări din Canada!! Numele meu românesc a fost ZOLTAN IOANA RUXANDRA, născută la data de 23 noiembrie 1985 în Alba Iulia, nașterea fiind înregistrată la Primăria municipală. Sunt în căutarea părinților mei biologici, tata ZOLTAN IOAN și mama, ZOLTAN ELISABETA. Am fost internată la Școala ajutătoare din S NCRAI, județul Alba. Tot de aici am fost și adoptată de minunata mea familie canadiană la vârsta de cinci ani și jumătate. Vă rog foarte mult să mă ajutați să îmi găsesc familia biologică! Sper în urma anunțului meu să reușesc. Fiecare DISTRIBUIRE este extrem de importantă!! Mulțumesc foarte mult!!”, este mesajul scris de tânără, pe rețeaua de socializare.

Se pare că demersul tinerei are deja rezultate, ea a informat în comentariile postării că și-a găsit deja o soră iar acum își caută mama și cealaltă soră.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea