FOTO: O tânără din Canada, născută în Alba Iulia și adoptată dintr-o casă de copii, își caută părinții

O tânără din Canada, născută în Alba Iulia, în anul 1985 și adoptată, la vârsta de 5 ani de la Casa de Copii din Sâncrai, își caută părinții biologici. Ea a postat poze și un mesaj pe pagina de Facebook dedicată acestui scop – „The never forgotten children of Romania – Copiii niciodată uitaţi ai României“, pe care sunt postate mesajele copiilor care au fost dați în adopție în anii 90 și care acum își caută părinții naturali.

”Salutări din Canada!! Numele meu românesc a fost ZOLTAN IOANA RUXANDRA, născută la data de 23 noiembrie 1985 în Alba Iulia, nașterea fiind înregistrată la Primăria municipală. Sunt în căutarea părinților mei biologici, tata ZOLTAN IOAN și mama, ZOLTAN ELISABETA. Am fost internată la Școala ajutătoare din S NCRAI, județul Alba. Tot de aici am fost și adoptată de minunata mea familie canadiană la vârsta de cinci ani și jumătate. Vă rog foarte mult să mă ajutați să îmi găsesc familia biologică! Sper în urma anunțului meu să reușesc. Fiecare DISTRIBUIRE este extrem de importantă!! Mulțumesc foarte mult!!”, este mesajul scris de tânără, pe rețeaua de socializare.

Se pare că demersul tinerei are deja rezultate, ea a informat în comentariile postării că și-a găsit deja o soră iar acum își caută mama și cealaltă soră.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...