Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Motoare turate, mașini clasice sau tunate, sâmbătă, în Cetatea Alba Carolina, la prima întâlnire a pasionaților auto din județ

Mădălina Opriș

Publicat

în

Iubitorii de mașini și-au dat întâlnire sâmbătă, în Cetatea Alba Carolina, în cadrul primei întâniri a pasionaților auto din județ. Fie că sunt din Sibiu, Cluj sau Hunedoara, toți fac parte dintr-o mare familie, unită de aceeași pasiune. Inițiatorii evenimentului și organizatori, au fost Crăciun Adrian, Moldovanu Bogdan din Cugir și Nicolae Baciu din Alba Iulia.

Cetatea de la Alba Iulia a fost locul de întâlnire al pasionaților de diferite mărci auto. Sute de persoane au răspuns invitației lansate de organizatori și au fost încântați să arate că aparțin marii familii a pasionaților auto, sosind la eveniment la volanul a peste 100 de automobile.

“Ne întâlneam aproape sâmbătă de sâmbătă și ținând cont că evenimentele auto principale s-au încheiat anul acesta, e un prilej foarte bun de a ne regăsi și a discuta cu toții cum a fost, unde a fost cel mai frumos, unde vom merge la anul. La noi în județ nu se organizează nimic, din pacate”, a transmis Adrian, unul din organizatori.

Participarea nu a fost condiționată de deținerea unei anumite mărci auto, caracterul evenimentului fiind unul de socializare, prezentare, cunoaștere a posesorilor și maşinilor lor și în nici un caz unul de competiție.

Frumusețile pe 4 roți, dichisite și lustruite, s-au întrecut în eleganță, parcate pe aleile vechii cetăți. Maşinile au fost modificate, după gustul şi standardele proprietarilor, în majoritate tineri veniți din mai multe județe din ţară, pentru a-și etala ,,bijuteriile’’ la Alba Iulia.

Evenimentele de acest gen sunt din ce în ce mai multe în ţară, iar numărul participanţilor creşte exponenţial de la un an la altul.

[nggallery id=4839]

Save

Save


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea