Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Moș Crăciun a venit de la Star Transmission pentru 500 de copii orfani din Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

*Angajații companiei s-au implicat în campania Shoebox: ”Împreună am făcut un copil fericit!”

Împreună putem face un copil fericit – acesta a fost sloganul campaniei Shoebox (cutie de pantofi) care s-a desfășurat în cadrul companiei Star Transmission. Totul a pornit de la o idee care s-a transformat într-un proiect, proiectul într-o mișcare, iar mișcarea s-a propagat în toată compania.

Pentru a vedea cu ochii noștri cum arată ”un munte de cadouri” ne-am deplasat la STC unde l-am găsit pe domnul Nicu în hala de producție mutând sute de cutii. L-am întrebat: ”Cum este să joci rolul Moșului?”. A răspuns fără să stea mult pe gânduri că i-ar face mare plăcere să fie și anul viitor unul dintre ajutoarele Moșului.

Anul acesta am fost pentru prima dată într-o casă de copii, m-au impresionat foarte mult copiii iar bucuria de pe chipurile lor cu siguranță o să ne dea putere să repetăm acțiunea și anul viitor„, a spus acesta.

Ca domnul Nicu sunt mulți în compania Star Transmission, peste 20 de persoane s-au implicat ca voluntari în acest proiect, distribuind de dimineața până seara cadouri copiilor loviți de soartă. Nici copiii nu s-au lăsat mai prejos și i-au răsplătit cu colinde, scenete, poezii iar la final au promis că șn anul care va veni, vor fi la fel de cuminți.

A fost greu până a adus primul angajat cutiuța plină cu dulciuri, jucării și hăinuțe apoi totul a prins viață”, povestesc cei implicați. Precum un bulgăre de zăpada care se rostogolește și devine tot mai mare, așa a crescut și această campanie. Proiectul a început la mijlocul lunii noiembrie și într-o lună s-au strâns 525 de pachețele care au fost împărțite copiilor din centrele de plasament din orașele Alba-Iulia, Blaj, Cugir, Sebeș, adăpostul „Casa din Munte” Strungari precum și altor 30 de preșcolari din familii defavorizate din această comună.

[nggallery id=904]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Șoferii acuzați pe nedrept că s-au urcat drogați la volan ar putea fi despăgubiți. Ce a propus APADOR-CH

Bera Larisa

Publicat

în

Șoferii acuzați pe nedrept că s-au urcat drogați la volan ar putea fi despăgubiți. Ce a propus APADOR-CH Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH) a propus despăgubirea printr-o sumă de bani, pe lângă înapoierea permisului, șoferilor care rămân fără permis de conducere în urma unui test rapid antidrog, care se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea