Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| „Mocirla noastră cea de toate zilele!”: Autoritățile locale din Câmpeni, acuzate de incompetență în gestionarea proiectului de asfaltare a străzii Horea

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| „Mocirla noastră cea de toate zilele!”: Autoritățile locale din Câmpeni, acuzate de incompetență în gestionarea proiectului de asfaltare a străzii Horea

O locuitoare a orașului Câmpeni, județul Alba, a postat pe rețelele de socializare o serie de imagini care arată starea deplorabilă a străzii Horea, în direcția spre centrul orașului. Imaginile arată o stradă plină de noroi, care este practic impracticabilă pentru circulație.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Mocirla noastră cea de toate zilele!”, scrie femeia în postare. „În aceste condiții mizerabile trebuie să circulăm în fiecare zi! Ca autoritățile locale au avut “strălucita” idee să înceapă asfaltarea străzii în direcția spre Mihoiești, să asfalteze prin pădure întai, unde sunt câteva case! Iar noi, cei din vreo sută de case, să circulăm prin noroaie! Ca nu mai permit condițiile meteo să se asfalteze! Într-un an de zile nu se poate asfalta o stradă de doi kilometri! Un an de zile în care ne-au intrat tone de praf în case și în plamani! Asa se lucrează în România! Pe banii noștri! Nu mai accept incompetenta! E timpul să spunem: ajunge!”

Postarea a stârnit o serie de reacții negative din partea locuitorilor din zonă, care sunt nemulțumiți de modul în care este gestionată situația. Autoritățile locale au neglijat această problemă timp de mai mulți ani, iar acum, când au început lucrările de asfaltare, au făcut-o într-un mod ineficient.

Locuitorii din Câmpeni care sunt nemulțumiți de modul în care este gestionată situația de pe strada Horea pot să se organizeze și să ceară autorităților locale să ia măsuri concrete pentru a rezolva această problemă.

Solidaritatea locuitorilor din zonă poate fi un factor important pentru a forța autoritățile locale să ia măsuri și să asigure condiții decente de viață pentru cetățeni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Biserica de lemn din Ghioncani, construită în 1878, a ars în totalitate în Noaptea de Înviere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Biserica de lemn din Ghioncani, construită în 1878, a ars în totalitate în Noaptea de Înviere În Noaptea de Înviere, biserica de lemn din Ghioncani construită în 1878, comuna Întregalde a ars în totalitate. Din fericire, nu există victime omenești. Potrivit IPJ Alba, Inspectoratul de Poliție Județean Alba a fost sesizat, prin 112, cu privire […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea