Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| MIRACOL în Turcia: Salvatorii români au scos în viață un bărbat de 35 de ani de sub dărâmături, la 6 zile după dezastru

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

MIRACOL în Turcia: Salvatorii români au scos în viață un bărbat de 35 de ani de sub dărâmături, la 6 zile după dezastru

Salvatorii români din Turcia au scos în viață un bărbat de 35 de ani de sub dărâmături, la 6 zile de la cutremurul devastator.

„În această dimineață, echipa RO USAR 2 a salvat de sub dărâmături un bărbat în vârstă de 35 ani, după o misiune continuă de 12 ore. După ce a fost identificată victima, cu ajutorul senzorilor de amplificare a sunetelor, salvatorii au realizat în mod progresiv accesul printre elementele prăbușite, pentru a-i oferi o mască cu oxigen”, a anunțat duminică dimineață ISU București Ilfov.

În acțiunile de salvare au fost implicați voluntari turci și personal medical.

„Această reușită le dă salvatorilor puterea de a continua până la capăt. Mai există speranță!”, se încheie mesajul postat pe Facebook de ISU.

Departamentul pentru Situații de Urgență a precizat că bărbatul a fost surprins pe casa scării, o clădire de 6 etaje, prăbușită complet.

Pentru această misiune dificilă s-au utilizat echipamentele de salvare aflate în dotarea pompierilor salvatori RO-USAR, activitatea fiind sub coordonare medicală.

Victima, prinsă sub grinda de beton de la nivelul etajelor superioare era conștientă și cooperantă. Echipa medicală SMURD a acordat îngrijirile de specialitate care se impuneau victimei, aceasta fiind mai apoi predată ambulanței, aflată la fața locului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia au aprobat respingerea plângerii prealabile formulate împotriva HCL521/2023, prin care administrația locală dorește recuperarea a 505 mp teren din zona pasajului de lângă sediul primăriei. Este vorba despre terasa restaurantului Erol și accesele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea