Rămâi conectat

Actualitate

Foto: Mini-surpriză sub Drăgana: FC Cugir remizat cu Performanţa Alba Iulia! *Al doilea meci direct, miercuri în semifinalele Cupei

Dan HENEGAR

Publicat

în

FC Cugir a remizat pe propriul teren cu Performanţa Alba Iulia în deschiderea etapei a 26-a a Ligii a IV-a, scor 2-2 (0-1), goluri realizate de Rancea (64), Păduraru (90+2), respectiv Lenghel (30) şi autogolul lui A. Micu (74)

*Reeditarea, miercuri, în semifinalele cupei

Deşi vizitatorii nu l-au avut pe bancă pe Paul Ciucă, plecat la faza finală a ONSS şi dintre titulari au absentat Cernea, Oniche, G. Toma, S. Turuş sau C. Dănilă, Performanţa a luat un avantaj moral graţie acestui rezultat pozitiv, înaintea celui de-al doilea meci direct din semifinalele Cupei României, de miercuri 15 mai. De partea cealaltă, cugirenii nu se regăsesc după eşecul din derby-ul Cugirului, cu concitadina CSO (prima înfrângere din 2013), înregistrând al doilea meci fără victorie la rând. (Ioan MĂRGINEAN, Foto Cătălin BONDOC)

*Nicolae Muntean a sărit la gâtul arbitrilor şi ameninţă cu neprezentarea în cupă!

Cu toate că a egalat în prelungiri, din lovitură de la 11 metri, evitând un eşec, Nicolae Muntean s-a revoltat la adresa brigăzii ce a oficiat sub Drăgana şi ameninţă cu neprezentarea în Cupa României. „Am ajuns să-şi bată joc de munca, timpul şi banii noştri asemenea arbitri, sub orice critică. Avem de gând să ne retragem. Eu unul am de gând să renunţ. Chiar dacă am egalat din penalty în minutul 90, nu pot să mai accept asemenea bătăi de joc. Greşeli enorme, ce au culminat cu neacordarea unei lovituri de pedeapsă clare”, s-a revoltat Nicolae Muntean.

Programul rundei, azi, ora 18.00: Sportul Sebeş – Dalia Sport Daia Română;

Cuprirom Abrud – Olimpia Aiud;

Metalul Aiud – CSO Cugir;

Rapid Teiuş – Viitorul Sântimbru;

Duminică, 12 mai, ora 17.00 : Inter Ciugud – CS Ocna Mureş;

Arieşul Apuseni Baia de Arieş – Energia Săsciori 0-3 („la masa verde”)

Arena Alba Iulia – stă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vouchere pentru alimente 2024: Când se încarcă cardurile sociale cu următoarele tranșe de bani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vouchere pentru alimente 2024: Când se încarcă cardurile sociale cu următoarele tranșe de bani În anul 2024, românii cu venituri reduse (pensionari, persoane cu handicap, etc…) beneficiază de şase tranşe a câte 250 de lei pe cardurile sociale, bani cu care îşi pot cumpăra alimente. Până în momentul de faţă, aceste carduri „Sprijin pentru România” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea