Rămâi conectat

Sport

FOTO: Metalul Aiud s-a impus în faţa Mureşului Vinţu de Jos în ultimele minute ale partidei *Penalty de 3-2 în minutul 88

Tudor Stan

Publicat

în

Primul meci din cadrul etapei cu numărul 12 a Ligii a IV-a a fost câştigat de către Metalul Aiud în faţa echipei Mureşul Vinţu de Jos. Trupa lui Radu Andone, s-a impus cu scorul de 3-2, golul victoriei fiind marcat în minutul 88 din penalty.

Probabil nu este o obişnuinţă, însă la partidele Mureşului Vinţu de Jos sar scântei. La propriu sau la figurat. Astăzi, trupa din Vinţu de Jos a pierdut un punct important în ultimele minute ale partidei din Aiud, după ce arbitrul partidei, Andrey Nagy le-a acordat o lovitură de la 11 metri, gazdelor în minutul 88. Metalul Aiud a deschis scorul repede, în minutul 4 prin Vaida, însă Mureşul a egalat în minutul 26 prin reuşita lui Sârbu. Cu 4 minute înainte de ultimul fluier al primei reprize, antrenorul-jucător, Radu Andone şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, iar Metalul Aiud a intrat la cabine cu avantaj pe tabelă. În minutul 61, jucătorul Mureşului Vinţu de Jos, Fleacă a restabilit egalitatea pe tabelă. Când meciul se îndrepta spre o remiză, în minutul 88, gazdele au primit o lovitură de la 11 metri, trasnformată de către B. Cristea. Cu această victorie Metalul Aiud acumulează 17 puncte în clasament, iar Mureşul rămâne cu 7 puncte.

* Când joacă Vinţu sar scântei!?

Jucătorul Mureşului Vinţu de Jos, Fleacă, marcator al unui gol în partida de azi a fost eliminat de centralul partidei după fluierul final. Se pare că jucătorul Vinţului l-ar fi lovit pe unul dintre tuşieri. Contactat telefonic, observatorul partidei, Daniel Dărămuş ne-a relatat că Fleacă a fost eliminat pentru injurii şi nu pentru lovirea arbitrului.

Etapa a 11-a: * ora 15.00: Arena Alba Iulia – Olimpia Aiud, Cuprirom Abrud – Viitorul Sântimbru; *duminică, 10 noiembrie, ora 11.30: Energia Săsciori – CS Ocna Mureş, Performanţa Alba Iulia – Industria Galda de Jos; ora 15.00, Dalia Sport Daia Română – Inter Ciugud.

FOTO Aiud: Adrian Toma

[nggallery id=633]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Nicolae Stanciu, gest remarcabil la revenirea tricolorilor în țară

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicolae Stanciu, gest remarcabil la revenirea tricolorilor în țară Peste 500 de fani au așteptat prima reprezentativă de fotbal a României la Mogoșoaia, iar atmosfera a fost una extraordinară după ce tricolorii au reușit calificarea în optimile de finală la EURO 2024, scrie prosport.ro. O parte dintre jucătorii care s-au aflat în lotul lui Edi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea