Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO| Marcela Dărămuș, realeasă președinte a organizației de femei social-democrate din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marcela Daramus a fost realeasă președinte a organizației de femei social-democrate din județul Alba! Astăzi, la Alba Iulia, a avut loc conferința de alegeri a OFSD Alba.

dig

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Mulțumesc tuturor celor care au participat și urez mult succes întregii echipe de conducere. Implicarea fiecărei femei în comunitate și societate contează!

OFSD Alba este o echipă puternică și implicată. PSD Alba și acțiunile organizației au nevoie de echilibrul, unitatea, solidaritatea, forța, experiența și implicarea femeilor. Toate doamnele care fac parte din noua structură de conducere vor lucra, împreună, pentru același scop comun și vor urmări binele cetățenilor.

Reamintesc, cu această ocazie, o parte dintre propunerile concrete pe care #PSD le-a propus recent la nivel guvernamental pentru sprijinirea femeilor:

– Vouchere de 1.500 de lei pentru plata after-school, creșă și grădiniță;
– Voucher Materna pentru consultații și analize gratuite pentru viitoarele mame;
– Voucher pentru tratamente stomatologice;
– Sprijin financiar pentru copiii cu părinți plecați la muncă în străinătate;
– TVA redus la 5% pentru produsele destinate copiilor (lapte praf, mâncare pentru bebeluși, scutece, produse de igienă);
– Protecția mamelor care se întorc în câmpul muncii.

De asemenea, PSD susține femeile în viața politică. Așa cum recent a anunțat președintele Marcel Ciolacu pe listele de la următoarele alegeri 30% din locuri, din zona eligibilă, vor fi ocupate de reprezentante ale partidului.

Inițiativele venite din partea OFSD vor fi mereu importante pentru PSD Alba! Vom face în continuare echipă bună și vom continua politica constructivă!”, a transmis Radu Tuhuț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea