Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Lucrări la infrastructura din Cugir și Vinerea. Investiții din bugetul local pentru modernizarea străzilor Oituz și Morilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucrări la infrastructura din Cugir și Vinerea. Investiții din bugetul local pentru modernizarea străzilor Oituz și Morilor.

Sunt în desfășurare lucrări pe străzile Oituz din Cindeni și Morilor din Vinerea, în cadrul procesului de modernizare a infrastructurii demarat de Primăria Cugir.

În cursul zilei de joi, 5 noiembrie 2020, primarul Adrian Teban s-a deplasat în teren pentru a constata cum decurg lucrările. În momentul de față, sunt executate intervenții de decopertare și balast pe ambele străzi.

Investițiile sunt așteptate de locuitorii din zonă, întrucât cele două străzi au în prezent un sistem rutier din balast şi pâmânt.

În urma intervenţiei, pe strada Oituz din Cindeni suprafaţa carosabilă va fi modernizată cu îmbrăcăminte din dale de beton, iar apele pluviale vor fi colectate prin rigole carosabile și rigole de tip scafă. Vor fi amenajate totodată trotuare, zone verzi şi accese către locuinţe.

Strada Morilor din Vinerea va beneficia de un sistem rutier semirigid cu îmbrăcăminte asfaltică, canalizare pluvială, accese spre locuinţe şi trotuare din dale de beton, precum și de parcări amenajate.

Investițiile sunt finanțate cu bani din bugetul local.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | ACCIDENT MORTAL la Cisteu de Târnavă: Un bărbat de 46 de ani a decedat, în urma unei coliziuni între un autocamion și două autoturisme

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE | ACCIDENT MORTAL la Cisteu de Târnavă: Un bărbat de 46 de ani a decedat, în urma unei coliziuni între un autocamion și două autoturisme Un accident a avut loc joi, 25 iulie, în jurul orei 16.45, pe raza localității Cisteiu de Târnavă între un autocamion și două autoturisme. Două persoane ar fi suferit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea