Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Lotul ISU Alba, Campioană Națională a Pompierilor la Minifotbal, categoria „peste 40 de ani”, la Turneul de minifotbal „Old Boys 40+ – Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lotul ISU Alba, Campioană Națională a Pompierilor la Minifotbal, categoria „peste 40 de ani”, la Turneul de minifotbal „Old Boys 40+ – Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România”.

Lotul reprezentativ al ISU Alba a câștigat Turneul de minifotbal „Old Boys 40+ – Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România” și a obținut titlul de Campioană Națională a Pompierilor la Minifotbal, categoria „peste 40 de ani”.

Cele mai bune echipe „Old Boys” din cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din țară s-au intalnit la Galați in perioada 02-04.10.2019 pentru a-si disputa Cupa României.

Campionatul de minifotbal al pompierilor se organizează anual, iar obiectivele principale ale competiției sportive sunt: dezvoltarea aptitudinilor fizice ale militarilor, dezvoltarea spiritului de echipa si promovarea unui mod sanatos de viață!

Felicităm cadrele participante ISU Alba pentru pregătirea sportivă de care dau dovadă în întrecerile nationale!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pălăriile Dădârlat, produse într-un atelier din Alba, vedete la UNTOLD: Modele special create pentru cel mai mare festival din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pălăriile Dădârlat, produse într-un atelier din Alba, vedete la UNTOLD: Modele special create pentru cel mai mare festival din România Pălăriile Dădârlat, brandul românesc care a luat naștere în Alba de mai bine de un secol, produse din generație în generație cu multă iubire, pasiune și suflet, sunt vedetele festivalului UNTOLD care a debutat astăzi, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea