Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, LIVE VIDEO. Viorica Dăncilă, la Alba Iulia a intrat pe piesa ”Ochiul Tigrului” (Eye of The Tiger) în sala de la Casa de Cultură a Studenților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbătă dimineața, la ora 10.00, premierul Viorica Dăncilă a ieșit de la Hotelul Parc unde este cazată și s-a îndreptat spre Casa de Cultură a studenților din Alba Iulia, unde participă la conferinţa judeţeană a PSD Alba, în cadrul căreia vor fi aleși membrii din conducerea organizației.

Viorica Dăncilă a ajuns vineri noaptea la Alba Iulia, fiind cazată la Hotel Parc. Dăncilă este însoţită de miniştrii Mihai Fifor, Răzvan Cuc și Daniel Breaz care vor avea discuţii legate de soarta unor companii de stat din Alba (Fabricile de armament de la Cugir şi exploatarea minieră Cupru Min SA), precum şi referitoare la stadiul construcţiei primelor două loturi ale autostrăzii Sebeş – Turda.

Premierul României a fost primită cu aplauze la Casa de Cultură de către susținători, iar intrarea în sală  a fost cât se poate de triumfală pe cover-ul fără versuri a piesei Eye Of The Tiger (Survivor), care ar fi sunat în felul următor:  ”Este ochiul tigrului, este fiorul luptei / Ridicați-vă la provocarea rivalului nostru / Iar ultimul supraviețuitor cunoscut își urmărește prada în noapte / Și ne urmărește pe toți cu ochiul tigrului”.

Organizatorii au anunţat că premierul Viorica Dăncilă va participa, în măsura timpului disponibil, și la Festivalul ”Toamna Cugireană”, unde se va întâlni cu susţinătorii.

Programul primului ministru:

10.00 – 10.15: Posibilitate de filmare şi fotografiere pentru jurnalişti, la începutul lucrărilor conferinţei;

12.00 – 12.45: Conferinţă de presă organizată la Hotel Parc;

13.00: Posibilă deplasare a premierului Viorica Dăncilă la Cugir în vederea participării la Festivalul ”Toamna Cugireană”.

[nggallery id=7433]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea