Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, LIVE VIDEO: Skirt Bike Alba Iulia, plimbare veselă pe două roți, în cea mai chic paradă pe biciclete din Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zi veselă și plină de culoare, duminică, la Alba Iulia, la Skirt Bike 2019, la o plimbare veselă pe două roți, în cea mai chic paradă pe biciclete din Cetatea Alba Carolina.

Îmbrăcate în ţinute cochete şi cu biciclete împodobite cât mai frumos, cu baloane, flori şi alte accesorii chic, reprezentantele sexului frumos s-au strâns la o nouă promenadă pe biciclete. Parada a pornit la ora 17.00, din fața Catedralei Romano Catolice. Și băieţii au participat la eveniment și au pedalat în ţinute cool alături de fete.

Organizatorii au pregătit surprize pentru toţi participanţii. Parada s-a încheiat la Framm’s, pe Strada Păcii, numărul 13. Aici s-a organizat o tombolă, unde marele premiu a fost o bicicletă de damă, echipată cu coșuleț și toate accesoriile unei biciclete de oraș. Premiul a fost oferit în cadrul proiectului TinnGO, care se adresează provocărilor actuale în domeniul mobilității cu prioritate pe nevoile actuale ale femeilor.

Evenimentul Skirt Bike a fost iniţiat şi pus în pratică în anul 2010, iar de atunci a devenit un eveniment foarte îndrăgit de comunitatea locală. „Am ales să ne implicăm în organizarea acestui eveniment pentru a promova ciclismul nu doar ca și sport, ci și ca un mijloc de transport în oraș. Credem că Alba Iulia ar fi un oraș mult mai atractiv atât pentru locuitori cât și pentru turiști dacă mai mulți oameni ar alege bicicleta în defavoarea mașinii. Ține de fiecare dintre noi să contribuim la acest lucru. Atunci când ne trezim dimineața, putem alege să luăm mașina, sau bicicleta. Iar la Skirt Bike Alba Iulia vom demonstra că și dacă alegi să mergi la birou cu bicicleta, poți avea o ținută chic și elegantă. Ne-am dori ca în Alba Iulia, bicicleta să devină noul „little black dress” pentru toate doamnele și domnișoarele.” spune Iulia Guș, una dintre inițiatoarea proiectului.

Întrucât după fiecare ediție participanții și-au exprimat dorința că și-ar dori să pedaleze mai mult, traseul va avea în acest an o lungime de 7 kilometri. Copiii sunt de asemenea încurajați să participe, ritmul de pedalare fiind unul accesibil. Mai mult, vor exista trei puncte de regrupare, astfel încât cei mici sau cei mai puțin antrenați pot alege să pedaleze pe o variantă mai scurtă a traseului.

Skirt Bike Alba Iulia este organizat de Bicheru Cycling, cu sprijinul Primăriei Alba Iulia prin proiectul TinnGO. Ca în fiecare an, Alba Sport Vision este un partener și sponsor de încredere, magazinul lor fiind și punctul de unde participanții își pot ridica numerele de concurs. Sponsori sunt Spice Fitness, Hotel Transilvania și Astoria Pool Park. Pe lângă Skirt Bike Alba Iulia, Bicheru Cycling organizează și alte două evenimente care au rolul de a promova ciclismul: Junior Bike Race și Mamut Bike Race.

[nggallery id=7299]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei Forțelor Aeriene din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea