Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO-VIDEO. Balul Bobocilor 2019 la Colegiul Economic din Alba Iulia. Moraru Andreea și Nedelcu Nik au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc 2019

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Balul Bobocilor 2019 organizat de elevii Colegiului Economic ”Dionisie Pop Marțian„ din Alba Iulia s-a desfășurat vineri, 22 noiembrie. Pentru titlurile de Miss și Mister au luptat în acest an 8 perechi de boboci, proaspăt intrați pe băncile liceului. Competiţia s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu începere de la ora 19.00.

Bobocii de la Economic au trebuit să țină cont, în modul de prezentare, vestimentație, atitudine, comportament, de tema balului TV-SHOWS, iar organizatorii au încercat să-i pună în dificultate prin probe specifice.

Aleşii juraţilor pentru cele mai importante titluri ale serii, cele de Miss şi Mister Boboc, au fost Moraru Andreea și Nedelcu Nik.

Balul din acest an a avut cinci probe: prezentarea Bobocilor, cunoaşterea personajelor, proba de Cultura Generală, proba surpriză și proba de dans.

Reamintim că, în urma concursului organizat pe internet, Chira Alexandra și Nedelcu Nik au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2019 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.

Elevii de la Economic vor organiza și o petrecere după bal, susţinută de DJ Arias, astfel cei care vor să se distreze alături de ei sunt așteptați la after party în Club Stage, de la ora 23.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea