FOTO-VIDEO. Balul Bobocilor 2019 la Colegiul Economic din Alba Iulia. Moraru Andreea și Nedelcu Nik au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc 2019

Paul Voicu - Primar 2020

Balul Bobocilor 2019 organizat de elevii Colegiului Economic ”Dionisie Pop Marțian„ din Alba Iulia s-a desfășurat vineri, 22 noiembrie. Pentru titlurile de Miss și Mister au luptat în acest an 8 perechi de boboci, proaspăt intrați pe băncile liceului. Competiţia s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu începere de la ora 19.00.

ELIT

Bobocii de la Economic au trebuit să țină cont, în modul de prezentare, vestimentație, atitudine, comportament, de tema balului TV-SHOWS, iar organizatorii au încercat să-i pună în dificultate prin probe specifice.

Mihail David - 2020

Aleşii juraţilor pentru cele mai importante titluri ale serii, cele de Miss şi Mister Boboc, au fost Moraru Andreea și Nedelcu Nik.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Balul din acest an a avut cinci probe: prezentarea Bobocilor, cunoaşterea personajelor, proba de Cultura Generală, proba surpriză și proba de dans.

Reamintim că, în urma concursului organizat pe internet, Chira Alexandra și Nedelcu Nik au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2019 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.

Elevii de la Economic vor organiza și o petrecere după bal, susţinută de DJ Arias, astfel cei care vor să se distreze alături de ei sunt așteptați la after party în Club Stage, de la ora 23.00.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...