Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE-SCOR: Unirea Dej – Industria Galda 3-1 (1-0) | Eșec în meciul suferinței, găldenii – a șasea înfrângere consecutivă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos a înregistrat astăzi la Dej, a șasea înfrângere din tot atâtea jocuri, scor 1-3 (0-1), iar formația condusă de Paul Ciucă a pierdut meciul suferinței, de care își lega atâtea speranțe de revenire și a preluat „lanterna roșie”.

Deschiderea scorului, dintr-n penalty contestat de vizitatori, după o fază dificilă, a contat mult în derularea ostilităților.
Industria are un start ratat de sezon în Liga a 3-a, cel mai modest din istorie, fiind amenințată de retrogradare, deși, în Cupa României a reușit să atingă „16”-imile de finală

*1-0, MIN. 11: gazdele au deschis scorul din penalty, transformat de B. POP. Oaspeții au contestat decizia, antrenorul Paul Ciucă primind galben pentru proteste

*2-0, MIN. 51: A. POP a finalizat, după ce a primit o pasă printre fundașii centrali

*3-0, MIN. 87: CHIFU a driblat portarul și a înscris simplu, după pasa lui Ad. Farcaș.

*3-1, MIN. 89: TRUȚĂ a redus ecartul, la o respingere în lateral a portarului Cr. Pop, după șutul lui D. Lupșan. Cu un minut înainte Adam a trimis în bară!

Tot în primul mitan Lemnaru a mai lovit transversala (21).

La 0-2, oaspeții au amenințat poarta advers prin P. Muntean (53) – reluare cu capul peste, din 6 metri, o altă ocazie fiind a lui Cioară (82) – reluare cu capul în bară, la centrarea lui D. Lupșan.

Echipe de start:

Unirea Dej: Cr. Pop – Kereki, Plăian, Cătinean, B. Pop, Fl. Blaj, R. Zaharia, Chifu, Onicaș, An. Pop, Lemnaru; rezerve D. Farcaș, Peter, Al. Blaj, Al. Papp, Ad. Farcaș, Benko, V. Sabo. Antrenor Gheorghe Barbu.

Industria: Căt. Suciu – Frențiu (50, G. Goronea), Haiduc, D. Lupșan, Petruse (59, Ov. Truță) – Adam, Ad. Hăprian, Al. Costea, Puha (46, Gergely), P. Muntean, S. Mureșan (46, Cioară); rezerve Lepădat, Circov, Baghiu. Antrenor Paul Ciucă.

Echipa condusă de Paul Ciucă nu-și permite niciun răgaz, întrucât sâmbătă, de la ora 14.00, evoluează la Dej, într-un joc contând pentru runda a șasea a eșalonului terț. Este disputa suferinței, între formații avide de puncte, vecine de clasament în subsolul Seriei a 5-a, amfitrionii situându-se pe poziția a 14-a (4 puncte), iar vizitatorii sunt penultimii, cu 5 înfrângeri din tot atâtea meciuri, ambele grupării fiind prinse în hora retrogradării.

Industria a părăsit cu fruntea sus Cupa României, fiind eliminată în “16”-imile de finală de Petrolul Ploiești, ce s-a impus la limită în Alba, însă gruparea găldeană este apăsată de grijile din campionat.

Dacă Industria suferă în mod evident în Liga a 3-a, pierzând toate jocurile, nici dejenii nu se simt mai confortabil. Au început sezonul cu o victorie (2-0 la Zalău, în 24 august) și de atunci nu au mai reușit niciun gol, având numai o remiză (pe teren propriu cu Metalurgistul Cugir), în 5 meciuri oficiale (4 în Liga a 3-a și unul în Cupa României, cu Sănătatea Cluj).

Răzvan CĂUCEAN, Dej24.ro

Gligor UDREA

[nggallery id=7448]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Victorie uriașă pentru România la JO 2024: Jaqueline Cristian a învins-o pe Caroline Garcia la turneul olimpic de tenis

Bera Larisa

Publicat

în

Victorie uriașă pentru România la JO 2024: Jaqueline Cristian a învins-o pe Caroline Garcia la turneul olimpic de tenis Jaqueline Cristian a reușit o victorie remarcabilă în turneul de tenis de la Jocurile Olimpice, în fața a 7.000 de spectatori, învingând-o pe favorita gazdelor, Caroline Garcia. Citește și: Ceremonie SPECTACULOASĂ în deschiderea Jocurilor Olimpice de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea