Rămâi conectat

Sport

FOTO: Lazio Roma – CFR Cluj 1-0 (1-0), în Conference League | Campioana României, o deziluzie!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CFR Cluj, campioana României, a deziluzionat pe “Olimpico” din Roma!!! La a treia primăvară europeană din istorie, trupa duin Gruia a rămas repetentă în manșa tur din play-off-ul de finală ale Conferenece League, a treia competiție continentală.

Trupa “Bursucului” s-a prezentat extrem de modest la disputa cu Lazio, echipă pe care o învinsese în septembrie 2019 în “Gruia”, în grupele Europa League. La Roma fotbalul românesc și-a afișat din plin limitele: formația ce și-a adjudecat ultimele 5 titluri nu a fost capabilă, deși a avut superioritate numerică mai bine de 70 de minute (eliminat Patric, la acțiunea lui Krasniqi, în minutul 15), să își creeze vreo ocazie, având un singur șut cadrat. Puțin peste 11.000 de spectatori prezenți pe un stadion dezolant de gol, s-au bucurat de golul lui Ciro Immobile (45+4), golgheterul ce nu mai punctase din 4 ianuarie și 448 de minute, reușită venită după o fază fixă.

Chiar și în 10, “vulturii” lui Sarri au fost în control, au dominat, i-au dat emoții italianului Scuffet, diferența de clasă fiind evidentă. CFR Cluj este la al treilea eșec la rând în februarie, fără a marca, iar ce s-a întâmplat la Roma, „Cetatea Eternă” ce mustește de istorie, demonstrează cât de jos a ajuns fotbalul mioritic. În 2008, la debutul ]n Champions League, cu Culio, Cadu și Stăncioiu, CFR Cluj a răpus AS Roma lui Totti și Luciano Spaletti, antrenor ce are acum un nsezon fenomenal cu Napoli, iar Sudul pregătește de al treilea titlu, după 32 de ani, primul după era Maradona.

Pe locul 6 în Serie A, cu 3 jocuri în campionat fără victorie, Lazio a fost vioara întâi a jocului tur, fără a forța deloc. CFR Cluj a arătat ca o echipă mică, fără nicio o ocazie de gol, iar după prima manșă, raportat la ce s-a petrecut pe gazon, calificarea reprezintă doar o iluzie.  Returul e joia viitoare, în “Gruia”, posibilul ultimul meci al unui parcurs început în preliminariile din Champions League, să nu omitem, cu deziluzia din Armenia, Pyunik Erevan.

Foto: Lucian Danciu, Roma


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea