Rămâi conectat

Sport

FOTO. La europenele de dans din Slovacia s-a cântat imnul românesc. Şcoala de Dans ”Chirilă” din Alba Iulia, pe podium

Ziarul Unirea

Publicat

în

În perioada 28 iunie -3 iulie în localitatea Levice din Slovacia s-a desfăşurat cea de-a VII-a ediţie a Campionatelor Europene de Dans şi Cantec, competiţie care a adus la start peste 2000 de participanţi din patru ţări europene – Ungaria, Slovacia, Romania şi Ucraina dar şi invitata specială, China.

Scoala de Dans Chirila Alba Iulia01

Printre reprezentantele din Romania, echipe din Baraolt, Sighisoara, Bucuresti, Odorheiu Secuiesc, s-a aflat şi Şcoala de Dans Chirilă din Alba Iulia, aflată la cea de-a patra partcicipare la europene în urma unor concursuri de calificare desfăşurate la Baraolt şi Bârlad.

Delegaţia albaiuliană a reuşit să reediteze succesul din celelalte trei ediţii, urcând pe podium cu fiecare dintre cele trei echipe cu care a participat la concursul pe formaţii, astfel Minispirit Liber, Tarantela Napoletană – locul I şi premiu Special pentru coregrafie, Hip-hop – locul II, Spirit Liber, Hip-hop Army – locul III şi Premiu Special pentru coregrafie, Samba vs Capoeira – locul V, Apulum Dance, Dans Contemporan – Locul I, Rapp – Locul II.

„Au fost trei zile foarte grele pentru noi. S-a concurat de dimineaţa de la 8,30 şi până seara la 23,30, prezentându-se în total peste 800 de coregrafii. Concursul are o înaltă ţinută iar noi a trebuit să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor juriului şi publicului. Stresul a fost mare, emoţiile şi mai şi dar până la urmă totul s-a treminat cu bine. Este deosebit să îţi vezi echipa pe podium, să simţi o reconoaştere a muncii tale de un an”, au fost de părere Bianca şi Alex Chirilă, instructorii Şcolii de Dans albaiuliene.

După ce a încheiat cu bine şi cea de-a XI-a competiţie la care a participat în acest an şcolar, Şcoala Chirilă şi-a închis porţile pentru vacanţa binemeritată, nu înainte de a anunţa că îşi va relua cursurile la începutul lunii septembrie.

[nggallery id=2391]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0) | „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0). „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit O săptămână perfectă pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri, care s-a calificat în play-off-ul Cupei României și a celebrat Centenarul, s-a încheiat cu partida de verificare cu Sticla Arieșul Turda. Pe „Cetate”, gruparea albaiuliană […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea