Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: La Baia de Arieș, spectacol caritabil de Crăciun susținut de elevii Liceului ”Dr. Lazăr Chirilă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi, 18 decembrie, la Casa de Cultură a orașului Baia de Arieș a avut loc spectacolul caritabil de excepție denumit ”Sărbători cu bucurie”, organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Liceul ”Dr. Lazăr Chirilă”. Bunici, părinți, cadre didactice și elevi s-au adunat în număr impresionant pentru a-i urmări pe acei copii care au susținut un program de colinde tradiționale, dansuri de societate, scenete de Crăciun, toate menite să aducă mai aproape de spectatori spiritul Crăciunului.

Directoarele Elena Faur și Cristina Boldaș, consilierul educativ Sânziana Băieș și cadre didactice Cristina Gaidei, Niculina Bârla, Luminița Tutuian, Marius Băieș, Eugenia Dragomir, Kato Trif, Rodica Stoina și Alina Tolca și-au propus prin acest spectacol promovarea tradițiilor de Crăciun și Anul Nou, precum și dezvoltarea spiritului caritabil.

Citeşte şi: Obiceiuri de Craciun

Spectacolul a fost deschis de elevii claselor primare care au prezentat un moment artistic sub îndrumarea învățătoarelor Sorina Popa, Parascheva Goia, Maria Urs, Aurelia Jeflea și Coroiu Elena. Au urmat apoi scenete, cântece în limba engleză, dans al majoretelor din trupa ”Licurici”, Craii, Plugușorul și șezătoarea din ajunul Crăciunului.

Prezentatorii acestei seri, Diana Soit și Răzvan Mocan, care au fost și gazdele șezătorii, au răsplătit cetele de colindători cu mere, nuci și bomboane.

Din biletele vândute la spectacol și din mărinimia celor prezenți – consilieri locali, cadre didactice și localnici – în ziua următoare s-au împărțit alimente, dulciuri, jucării și haine copiilor de la Centrul Educațional și Casa de tip familial ”Sfânta Varvara”, bătrânilor de la Căminul de Persoane Vârstnice, Secției de Neoropsihiatrie precum și unui număr de 8 familii nevoiașe din Brăzești, Sartăș, Baia de Arieș și Muncel.

Organizatorii acestei acțiuni caritabile mulțumesc celor care au contribuit la fericirea celor nevoiași în pragul sărbătorilor de iarnă.

Ovidiu CULDA

[nggallery id=2820]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea